Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paradicsomos káposzta pirított hagymával recept

hozzászólások (4)

tápanyagtartalom-megoszlás

TOP ásványi anyagok

Kálium
Vas
Foszfor
Magnézium

TOP Vitaminok

K C Folát E

tápanyagtartalom / 1 adag

fehérje

Összesen:
4.1 g

zsír

Összesen:
7.4 g
Telített zsírsav:
1 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
3 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
3 g

ásványi anyagok

Összesen:
0.9 g
Kalcium:
79 mg
Vas:
2 mg
Magnézium:
39 mg
Foszfor:
78 mg
Kálium:
631 mg
Nátrium:
48 mg
Cink:
0 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
0 mg
Szelén:
4 µg

szénhidrát

Összesen:
24.8 g
Összes cukor:
12 g
Élelmi rost :
4 g

víz

Összesen:
453.9 g

vitaminok

Összesen:
0.1 g
C vitamin:
81 mg
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0 mg
Niacin - B3 vitamin:
1 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
0 mg
B6 vitamin:
0 mg
Összes folát:
94 µg
A vitamin (RAE):
45 µg
E vitamin:
4 mg
K vitamin:
105 µg

tápanyagtartalom a teljes receptre / 6 adag *

fehérje

Összesen:
24.5 g

zsír

Összesen:
44.4 g
Telített zsírsav:
6 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
20 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
15 g

ásványi anyagok

Összesen:
5.3 g
Kalcium:
469 mg
Vas:
9 mg
Magnézium:
234 mg
Foszfor:
466 mg
Kálium:
3780 mg
Nátrium:
287 mg
Cink:
3 mg
Réz:
1 mg
Mangán:
2 mg
Szelén:
25 µg

szénhidrát

Összesen:
148.8 g
Összes cukor:
74 g
Élelmi rost :
27 g

víz

Összesen:
2723.1 g

vitaminok

Összesen:
0.5 g
C vitamin:
479 mg
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0 mg
Niacin - B3 vitamin:
10 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
5 mg
B6 vitamin:
2 mg
Összes folát:
569 µg
A vitamin (RAE):
270 µg
E vitamin:
21 mg
K vitamin:
633 µg

tápanyagtartalom / 100 g *

fehérje

Összesen:
0.8 g

zsír

Összesen:
1.4 g
Telített zsírsav:
0 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
1 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
0 g

ásványi anyagok

Összesen:
0.2 g
Kalcium:
14 mg
Vas:
0 mg
Magnézium:
6 mg
Foszfor:
15 mg
Kálium:
119 mg
Nátrium:
9 mg
Cink:
0 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
0 mg
Szelén:
1 µg

szénhidrát

Összesen:
4.7 g
Összes cukor:
2 g
Élelmi rost :
1 g

víz

Összesen:
86.1 g

vitaminok

Összesen:
0 g
C vitamin:
15 mg
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0 mg
Niacin - B3 vitamin:
0 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
0 mg
B6 vitamin:
0 mg
Összes folát:
17 µg
A vitamin (RAE):
8 µg
E vitamin:
1 mg
K vitamin:
20 µg

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

h3eniko
h3eniko Thu, 2012-02-02 01:06

Agi, ez nagyon finom lett! Biztos marad a csaladi etlapon! Koszonom a receptet! Eniko

2n2a
2n2a / 2n2a Thu, 2012-01-12 17:59

Kedves Ági!
A hagyma megpirítása alatt mit értesz?? Hogyan csinálod?
Én csak megdinsztelem, mert félek, hogy ha odakap, akkor keserű lesz.
Most készül :)
Üdv, Anna

Konyhán innen - kerten túl
Ági78 / Konyhán innen - kerten túl Thu, 2012-01-12 20:41

Kedves Anna! Azóta már biztosan elkészült, és remélem, hogy ízlik a végeredmény. Én a hagymát kevés olajban szoktam aranybarnára pirítani, egész kis lángon (éppen hogy csak "gyöngyözzön" körülötte az olaj), sűrűn figyelve, keverve -ahogy írtad is- nehogy odakapjon. A dinszteléssel is hasonló ízhatás érhető el; a lényeg, hogy ne legyen nyers.:)
Örülök, hogy megtetszett a recept!
Üdv: Ági

169
káposzta 1 kg
paradicsomlé 10 dl
vöröshagyma 1 kis fej
napraforgó olaj 0.5 dl
finomliszt 3 púpozott ek
köménymag 1 kávéskanál
cukor 1 ek
0 ízlés szerint
víz 10 dl