r
Nosalty Logó

Pangasius töltött tekercs kukoricás babbal

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Évi néni
Pangasius töltött tekercs kukoricás babbal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A halhoz

A babhoz

Összesen 997 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A halhoz

A babhoz

Összesen 2990 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A halhoz

A babhoz

Összesen 169 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    63.9 g

Zsír

  • Összesen
    29.1 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    173 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2156.6 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    202 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    278 mg
  • Foszfor
    1064 mg
  • Nátrium
    563 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    126.1 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    349.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    111 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    26 mg
  • D vitamin:
    28 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    623 micro
  • Kolin:
    283 mg
  • Retinol - A vitamin:
    93 micro
  • α-karotin
    18 micro
  • β-karotin
    158 micro
  • β-crypt
    128 micro
  • Likopin
    3016 micro
  • Lut-zea
    852 micro
Összesen 997 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    191.6 g

Zsír

  • Összesen
    87.3 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    520 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6469.9 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    92 mg
  • Kálcium
    605 mg
  • Vas
    34 mg
  • Magnézium
    834 mg
  • Foszfor
    3191 mg
  • Nátrium
    1688 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    378.2 g
  • Cukor
    55 mg
  • Élelmi rost
    75 mg

VÍZ

  • Összesen
    1049.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    334 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    15 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    77 mg
  • D vitamin:
    85 micro
  • K vitamin:
    53 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    29 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1870 micro
  • Kolin:
    849 mg
  • Retinol - A vitamin:
    279 micro
  • α-karotin
    53 micro
  • β-karotin
    475 micro
  • β-crypt
    385 micro
  • Likopin
    9047 micro
  • Lut-zea
    2556 micro
Összesen 2990 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    10.8 g

Zsír

  • Összesen
    4.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    366.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    34 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    47 mg
  • Foszfor
    181 mg
  • Nátrium
    96 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.4 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    106 micro
  • Kolin:
    48 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    27 micro
  • β-crypt
    22 micro
  • Likopin
    512 micro
  • Lut-zea
    145 micro
Összesen 169 Kcal

Hozzávalók

A halhoz

A babhoz

Elkészítés

A halhoz

  1. A 3 dkg vajon megpároljuk a hagymát, összekeverjük a ledarált zsemlével, sóval, borssal, mustárral és tojással.
  2. A halszeleteket sózzuk, borsozzuk, az elkészült töltelékkel megtöltjük, feltekerjük, fogpiszkálóval megtűzzük. Előmelegített sütőben (alul-felül sütéssel: 200 C) 1 ek olajat és a bort aláöntve megsütjük.
  3. Közben a lilahagymát megpucoljuk, félbevágjuk, felszeleteljük, kis olívaolajon megpároljuk. Ráborítjuk a lecsöpögtetett kukoricát, babot, hozzáadjuk a ketchupot, a fűszereket, a lime-ot és összeforraljuk. Végül rászórjuk a korianderzöldet, és tálalunk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 20x30
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 24
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2013
  • Feltöltés dátuma: 2012. május 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Pangasius töltött tekercs kukoricás babbal
Évi néni 1830 recept

Ezt a receptet fiam rendelte Stahl Judit oldaláról felkutatva. Nagyon szeretem az ízeit, ahogy szeret főzni és enni, valamint, hogy olyan recepteket készít el, amivel nem kell fél napot mókolni. Ez is itt elkészült fél óra alatt. Érdekes párosítás a franciás hal és a mexikói ihletésű köret, de a végeredmény nagyon jó.

Hozzávalók

A halhoz

A babhoz

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek