r
Nosalty Logó

Pácolt tepsis hús

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
palice
Pácolt tepsis hús
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 6% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A húshoz

A páchoz

Összesen 741 kcal
  • 6% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A húshoz

A páchoz

Összesen 2959 kcal
  • 6% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A húshoz

A páchoz

Összesen 122 kcal
  • 6% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    30 g

Zsír

  • Összesen
    46.8 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    116 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1270.9 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    94 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    89 mg
  • Foszfor
    428 mg
  • Nátrium
    612 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    48.9 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    395.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    90 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    49 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    59 micro
  • Kolin:
    136 mg
  • Retinol - A vitamin:
    88 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    30 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    35 micro
Összesen 741 kcal
  • 6% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    120 g

Zsír

  • Összesen
    187 g
  • Telített zsírsav
    64 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    91 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    462 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5083.5 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    153 mg
  • Kálcium
    376 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    356 mg
  • Foszfor
    1713 mg
  • Nátrium
    2447 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    195.5 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    1583.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    362 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    198 mg
  • D vitamin:
    161 micro
  • K vitamin:
    65 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    33 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    235 micro
  • Kolin:
    543 mg
  • Retinol - A vitamin:
    353 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    119 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    142 micro
Összesen 2959 kcal
  • 6% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.9 g

Zsír

  • Összesen
    7.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    19 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    209.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    15 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    71 mg
  • Nátrium
    101 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    15 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 122 kcal

Hozzávalók

A húshoz

A páchoz

Elkészítés

A húshoz

  1. Előző este elkészítjük a pácot úgy, hogy mindent összekeverünk, és ezzel a keverékkelbekenjük a hússzeleteket, majd egy zacskóba tesszük, és ráöntjük a megmaradt páclevet, légmentesen becsavarjuk a zacskót, és a hűtőbe tesszük.
  2. Másnap összeállíthatjuk a tepsis húst, egy tepsit kikenünk egy kis olívaolajjal, a hagymát felkarikázzuk és kibéleljük vele a tepsi alját, megsózzuk.
  3. Megpucoljuk a krumplit, szintén felkarikázzuk és a hagymára fektetjük, megsózzuk, megborsozzuk.
  4. A fokhagymát felszeleteljük és a krumplira szórjuk.
  5. A húst kivesszük a pácos zacskóból és a krumplira fektetjük, megsózzuk.
  6. 1 - 1 szelet vajat teszünk mindegyik hússzeletre és alufóliával jó szorosan betakarjuk a tepsit.
  7. Előmelegített sütőben 90 percig sütjük, ezután kivesszük a tepsit, levesszük a fóliát róla és a hússzeletekre 1 -1 bacon szeletet teszünk.
  8. Visszatesszük a tepsit a sütőbe, és még 10 percig (200 fokon) sütjük, míg a szalonna megpirul a tetején.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 27X32
  • Sütés ideje: 100 perc
  • Receptkönyvben: 92
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 9
  • Össznézettség: 21781
  • Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Már megint az internetről szedtem le egy receptet, picit változtattam rajta, és íme: :)

Hozzávalók

A húshoz

A páchoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek