Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Őszibarackos torta recept

hozzászólások (21)

tápanyagtartalom-megoszlás

TOP ásványi anyagok

Mangán
Foszfor
Szelén
Kálium

TOP Vitaminok

Folát A K C

tápanyagtartalom / 1 adag

fehérje

Összesen:
6.9 g

zsír

Összesen:
22.7 g
Telített zsírsav:
6 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
5 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
9 g
Koleszterin:
113 mg

ásványi anyagok

Összesen:
0.6 g
Kalcium:
57 mg
Vas:
1 mg
Magnézium:
46 mg
Foszfor:
146 mg
Kálium:
270 mg
Nátrium:
48 mg
Cink:
1 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
1 mg
Szelén:
8 µg

szénhidrát

Összesen:
48 g
Összes cukor:
32 g
Élelmi rost :
1 g

víz

Összesen:
135.7 g

vitaminok

Összesen:
0 g
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0 mg
Niacin - B3 vitamin:
0 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
0 mg
B6 vitamin:
0 mg
Összes folát:
35 µg
B12 Vitamin:
0 µg
A vitamin (RAE):
107 µg
E vitamin:
0 mg
D vitamin:
0 µg
K vitamin:
3 µg
C vitamin:
1 mg

tápanyagtartalom a teljes receptre / 12 adag *

fehérje

Összesen:
83.4 g

zsír

Összesen:
272.9 g
Telített zsírsav:
78 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
58 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
121 g
Koleszterin:
1360 mg

ásványi anyagok

Összesen:
6.9 g
Kalcium:
685 mg
Vas:
17 mg
Magnézium:
550 mg
Foszfor:
1758 mg
Kálium:
3265 mg
Nátrium:
587 mg
Cink:
13 mg
Réz:
4 mg
Mangán:
9 mg
Szelén:
108 µg

szénhidrát

Összesen:
575.7 g
Összes cukor:
375 g
Élelmi rost :
26 g

víz

Összesen:
1628.8 g

vitaminok

Összesen:
0 g
Tiamin - B1 vitamin:
1 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
1 mg
Niacin - B3 vitamin:
7 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
6 mg
B6 vitamin:
1 mg
Összes folát:
417 µg
B12 Vitamin:
4 µg
A vitamin (RAE):
1290 µg
E vitamin:
12 mg
D vitamin:
8 µg
K vitamin:
26 µg
C vitamin:
18 mg

tápanyagtartalom / 100 g *

fehérje

Összesen:
3.2 g

zsír

Összesen:
10.4 g
Telített zsírsav:
3 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
2 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
4 g
Koleszterin:
52 mg

ásványi anyagok

Összesen:
0.3 g
Kalcium:
26 mg
Vas:
0 mg
Magnézium:
21 mg
Foszfor:
68 mg
Kálium:
122 mg
Nátrium:
22 mg
Cink:
0 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
0 mg
Szelén:
3 µg

szénhidrát

Összesen:
21.9 g
Összes cukor:
14 g
Élelmi rost :
1 g

víz

Összesen:
62.1 g

vitaminok

Összesen:
0 g
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0 mg
Niacin - B3 vitamin:
0 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
0 mg
B6 vitamin:
0 mg
Összes folát:
15 µg
B12 Vitamin:
0 µg
A vitamin (RAE):
50 µg
E vitamin:
0 mg
D vitamin:
0 µg
K vitamin:
0 µg
C vitamin:
0 mg

Hozzászólások (21)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

bezsu17
bezsu17 Sat, 2014-07-12 16:34

Megsütöttem és nagyon finom lett. Én tettem a krémhez pluszban még fél csomag pudingport,így 3 óra pihentetés után szépen tudtam szeletelni. És mivel barackszezon kezdődik,friss őszibarackot daraboltam a krémbe. Nagyon finom,köszi a receptet.

szilvana
szilvana Sun, 2014-03-02 08:54

Köszönöm a receptet, nagy sikert aratott a torta! Nagyon finom!

CakeBoss
CakeBoss Sun, 2012-04-08 23:38

Ez a sütemény valami fantasztikusan finom.
Szülinapra csináltam meg tegnap este és mindenkinek nagyon ízlett,főleg a szülinaposnak.
Még biztos sokszor elkészítem még.
Köszönöm a receptet.

hamiska
hamiska Fri, 2011-10-14 14:24

Megsütöttem a tortát én is, és egyszerűen elképesztően ízlett mindenkinek. Annyit változtattam rajta, hogy én kettévágtam a piskótát és a krémet a két lap közé kentem és több tejszínhab lett a tetején. Köszönöm a receptet, tényleg nagyon-nagyon finom, érdemes mindenkinek megsütni.

jucus60
jucus60 Sun, 2011-09-04 12:01

Én is elkészítettem, fincsi lett! Köszi Ildikó a receptet.

Adite
Adite / Adite Tue, 2011-04-26 14:22

Szuper recept, köszi!! Csak annyit változtattam rajta, hogy egy liter baracklé és három puding helyett, 6,4 dl barackbefőttből maradt édes lével és kukoricakeményítővel, vaníliaaromával dolgoztam. Praktikus okok miatt csupán, mert a Te változatod az igazi;) köszi még1x.

Zuzz
Zuzz Mon, 2010-10-18 08:47

Elkészítettem, fantasztikus íze van, azt hiszem a dió és a barack együttest eddig még nem próbáltam.

Viszont túl mohó voltam és több barackot tettem a pudingba, amitől sajnos szeleteléskor szétcsúszott a torta, de attól még nagyszerű születésnapi meglepetés volt :)

Köszönöm a receptet.

Csilli
Csilli Sun, 2010-07-18 13:50

Bocsi, hogy eddig nem válaszoltam, egyrészt december 3-án hajnali 3-kor elfolyott a magzatvizem, azóta meg elfelejtkeztem róla a kis csemetém mellett.
Köszi: Csilli

Harmathy Ildikó
Harmathy Ildikó / Harmathy Ildikó Sun, 2010-01-17 22:07

Az elismerést köszönjük Szilvia, nem egyedül enyém az érdem, mint írtam is.
Most látom azonban, hogy Csillinek nem válaszoltam, valahogy elkerülte a figyelmemet a kérdése.
Most pótolom a hiányt, bár lehet, már rég késő: 20 perc 160 fok.
Bocs: Ildikó

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Sun, 2010-01-17 19:45

Minden elismerésem a recept kitalálójának, vagy köszönet annak aki rátalált és megosztotta velünk.Az egész családnak nagyon ízlett!Tényleg nem tartott sokáig,igaz én nem torta formában sütöttem meg,hanem jénaiban./20cm x 30 cm/.Köszönöm.Szilvia

Csilli
Csilli Wed, 2009-12-02 16:56

Szia!
Hány fokon és meddig kell sütni?
Köszi: Csilli

eszter7818
eszter7818 Sun, 2009-10-25 08:06

Megsütöttem a tortát és le a kalappal:))) nagyon finom és látványos is egyben :)) kb.10 percig volt belöle:)) Nekem csak 2-3 órát állt a hűtöben és tökéletes lett,gondolom ez függ a barackos krém sűrűségétől.

corolla
corolla Mon, 2009-08-24 09:22

Megsütöttem a tortát és fantasztikus lett!!!!Csak azt rontottam el, hogy délelőtt készítettem és már délután levettem róla a tortakarimát.Na ezt nem kellett volna!Legalább egy éjszakát állnia kell a hűtőben.Egy kicsit szétfolyt, de azért megettük.Anyósomnak is nagyon ízlett!Köszönöm

417
tojás 6 db
cukor 6 ek
vaníliás cukor 2 csomag
dió 24 dkg
rum 2 ek
citromlé 10 csepp
őszibarack konzerv 40 dkg
gyümölcslé 10 dl
vaníliás pudingpor 3 csomag
cukor 6 ek
vaníliás cukor 3 csomag
habtejszín 2.5 dl
cukor 2 ek
habfixáló 2 csomag
rum 2 ek
étcsokoládé 3 dkg