r
Nosalty Logó

Narancsos kiflik kókuszban

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Angie-30
Narancsos kiflik kókuszban
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 30% Zsír

a kiflikhez

továbbá

Összesen 1434 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 30% Zsír

a kiflikhez

továbbá

Összesen 4301 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 30% Zsír

a kiflikhez

továbbá

Összesen 465 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    22.4 g

Zsír

  • Összesen
    92.7 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    38 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    7 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    671.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    41 mg
  • Kálcium
    127 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    103 mg
  • Foszfor
    336 mg
  • Nátrium
    57 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    134.6 g
  • Cukor
    50 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    552 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    65 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    118 micro
  • Kolin:
    52 mg
  • Retinol - A vitamin:
    515 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    416 micro
  • β-crypt
    45 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    54 micro
Összesen 1434 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    67.2 g

Zsír

  • Összesen
    278.1 g
  • Telített zsírsav
    85 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    113 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    67 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2013.6 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    123 mg
  • Kálcium
    380 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    309 mg
  • Foszfor
    1007 mg
  • Nátrium
    170 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    403.7 g
  • Cukor
    150 mg
  • Élelmi rost
    26 mg

VÍZ

  • Összesen
    166.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1657 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    28 mg
  • C vitamin:
    37 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    196 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    355 micro
  • Kolin:
    155 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1545 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    1249 micro
  • β-crypt
    135 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    161 micro
Összesen 4301 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    7.3 g

Zsír

  • Összesen
    30 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    2 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    217.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    41 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    33 mg
  • Foszfor
    109 mg
  • Nátrium
    18 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.6 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    18 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    179 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    167 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    135 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    17 micro
Összesen 465 Kcal

Hozzávalók

a kiflikhez

továbbá

Elkészítés

a kiflikhez

  1. Egy keverőtálba rakjuk a lisztet, cukrot, a margarint, a mogyorót, a narancs levét, héját és az apróra vágott kandírozott narancshéjat.
  2. Jól összedolgozzuk, majd rudakat formázunk, darabokra vágjuk, és kiflikké formázzuk.
  3. Tepsibe rakjuk, és 180 fokon kb. 15 percet sütjük.

továbbá

  1. Megolvasztjuk a fehér csokoládét, lekenjük a kifliket, majd kókuszba mártjuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 22
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 731
  • Feltöltés dátuma: 2016. március 01.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Angie-30 355 recept

Délutáni nasi, kiadós és finom.

Hozzávalók

a kiflikhez

továbbá

Címlapról ajánljuk

B12-vitamin és folsav – Vitaminok az idegrendszerért!

A B12-vitamin és a folsav hozzájárul a normális pszichológiai funkciókhoz, azaz az olyan kognitív teljesítményekhez, mint a memória, a koncentráció, a tanulás és a problémamegoldás. E vitaminok túl kis mennyiségben való bevitele hosszú távon gyengítheti a kognitív teljesítményt, különösen a memóriát, illetve összefüggésbe hozható a depresszió kialakulásával is.

Hirdetés

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

További cikkek