r
Nosalty Logó

Narancsos csirkecomb Glaser konyhájából

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Glaser
Narancsos csirkecomb Glaser konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 412 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 823 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 94 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    22.7 g

Zsír

  • Összesen
    28.9 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    467.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    62 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    39 mg
  • Foszfor
    229 mg
  • Nátrium
    111 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.6 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    207.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    47 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    54 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    41 micro
  • Kolin:
    65 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    68 micro
  • β-crypt
    110 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    243 micro
Összesen 412 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    45.4 g

Zsír

  • Összesen
    57.8 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    242 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    935.8 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    49 mg
  • Kálcium
    123 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    77 mg
  • Foszfor
    457 mg
  • Nátrium
    222 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.3 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    414.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    94 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    108 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    83 micro
  • Kolin:
    130 mg
  • Retinol - A vitamin:
    73 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    136 micro
  • β-crypt
    220 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    485 micro
Összesen 823 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.2 g

Zsír

  • Összesen
    6.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    107.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    14 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    53 mg
  • Nátrium
    26 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    11 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    25 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    56 micro
Összesen 94 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A narancsot éles késsel meghámozzuk úgy, hogy a vékony fehér hártyáját is lefejtjük, majd 1 cm vastagságú szeletekre vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, 8 cikkre vágjuk. Mindkettőt egy tűzállótálba tesszük.
  2. Az olajat elkeverjük a curry porral, hozzáadjuk az áttört fokhagymát, sóval ízesítjük.
  3. A combokat megmossuk, szárazra itatjuk, a hagymás narancsra helyezzük, a fűszeres olajat elosztjuk rá.
  4. Betoljuk a sütőbe, és kb. 45-60 perc alatt megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 106
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3658
  • Feltöltés dátuma: 2016. február 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ez a gyümölcsös csirke egy egyszerű, gyors, pénztárcakímélő étel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek