r
Nosalty Logó

Mogyorókrémes zebratekercs

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Mogyorókrémes zebratekercs
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 216 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 2598 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 328 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    4.8 g

Zsír

  • Összesen
    7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    75 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    303.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    68 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    130 mg
  • Nátrium
    75 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.6 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    17.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    32 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    64 mg
  • Retinol - A vitamin:
    32 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    105 micro
Összesen 216 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    57.1 g

Zsír

  • Összesen
    84.2 g
  • Telített zsírsav
    65 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    900 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3641.7 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    134 mg
  • Kálcium
    820 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    202 mg
  • Foszfor
    1555 mg
  • Nátrium
    904 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    403.5 g
  • Cukor
    269 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    204.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    389 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    198 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    181 micro
  • Kolin:
    762 mg
  • Retinol - A vitamin:
    387 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    22 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1265 micro
Összesen 2598 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    7.2 g

Zsír

  • Összesen
    10.6 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    114 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    459.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    103 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    196 mg
  • Nátrium
    114 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    50.9 g
  • Cukor
    34 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    25.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    49 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    96 mg
  • Retinol - A vitamin:
    49 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    160 micro
Összesen 328 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojássárgáját kikeverjük habosra a cukorral, a fehérjét felverjük habnak, és lassan összekeverjük.
  2. Hozzáadjuk a lisztet, sütőport és a vanília cukrot.
  3. Ezt a masszát kétfelé osztjuk, és az egyikbe kakaóport teszünk.
  4. Két habzsákba tesszük (ha nincs, nejlon zacskóba tesszük, aminek a sarkát levágjuk), és sütőpapírral kibélelt tepsibe ferdén csíkokat nyomunk felváltva.
  5. 180 C-on sütjük kb. 10 percig, még melegen feltekerjük a sütőpapírral együtt, amikor kihűlt, levesszük a sütőpapírt, megtöltjük nutellával és visszatekerjük. Tetejét porcukorral hintjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x38
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 130
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 14226
  • Feltöltés dátuma: 2013. március 31.

Ajánló

Én a nutella helyet pudingkrémmel töltöttem meg, ami a következő: 1 cs vanília ízű pudingporból pudingot főzünk, 10 dkg puha vajat vagy margarint adunk hozzá, meg kb. 4-5 kanál nutellát! Nagyon finom krém.

Receptkategóriák

Egy olasz receptes oldalon találtam, idáig csak egyszer sütöttem meg, mert még friss a recept, feltöltöttem egy közösségi receptes oldalra, ahol nagy sikert aratott! Remélem, itt is mindenkinek örömet szerzek ezzel a recepttel!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek