r
Nosalty Logó

Mini pizzakorongok

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Takibácsi
Mini pizzakorongok
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 9% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Hozzávalók a tésztához

Hozzávalók a feltéthez

Összesen 646 kcal
  • 9% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Hozzávalók a tésztához

Hozzávalók a feltéthez

Összesen 6466 kcal
  • 9% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Hozzávalók a tésztához

Hozzávalók a feltéthez

Összesen 254 kcal
  • 9% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19.4 g

Zsír

  • Összesen
    36.9 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    47 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    704.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    32 mg
  • Kálcium
    161 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    28 mg
  • Foszfor
    213 mg
  • Nátrium
    267 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    57.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    103.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    104 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    68 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    83 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    223 micro
  • β-crypt
    64 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    20 micro
Összesen 646 kcal
  • 9% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    194.3 g

Zsír

  • Összesen
    369.2 g
  • Telített zsírsav
    92 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    117 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    64 g
  • Koleszterin
    467 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7044.4 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    317 mg
  • Kálcium
    1607 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    284 mg
  • Foszfor
    2128 mg
  • Nátrium
    2671 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    578.1 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    26 mg

VÍZ

  • Összesen
    1034 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1044 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    57 mg
  • C vitamin:
    170 mg
  • D vitamin:
    74 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    680 micro
  • Kolin:
    252 mg
  • Retinol - A vitamin:
    830 micro
  • α-karotin
    26 micro
  • β-karotin
    2226 micro
  • β-crypt
    644 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    199 micro
Összesen 6466 kcal
  • 9% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.6 g

Zsír

  • Összesen
    14.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    276.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    63 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    84 mg
  • Nátrium
    105 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    40.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    41 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    33 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    87 micro
  • β-crypt
    25 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    8 micro
Összesen 254 kcal

Hozzávalók

Hozzávalók a tésztához

Hozzávalók a feltéthez

Elkészítés

Hozzávalók a tésztához

  1. Langyos vízbe szórjuk bele a cukrot, és tegyük bele az élesztőt. Egy tálba tegyük bele a liszt felét, adjunk hozzá sót, az olajat és a fokhagymakrémet, vagy a fokhagyma egyéb nekünk tetsző változatát.
  2. Ehhez a keverékhez öntsük hozzá a felfuttatott élesztőt a vízzel együtt. Keverjük simára a masszát, majd adagoljuk hozzá a maradék lisztet, és addig gyúrjuk, míg egy lágy, de már nem ragadós tésztát kapunk. A tésztát tegyük egy tálba, fedjük le egy konyharuhával, és tegyünk félre fél - 1 órára, míg a duplájára meg nem kel.
  3. Ha a tészta megkelt, lisztezett deszkán gyúrjunk még rajta egy kicsit. A tésztát osszuk 3-4 részre. Az egyik ilyen tészta részt nyújtsuk ki a lisztezett deszkán vékonyra (kb. fél centi). Szaggassunk belőle korongokat, majd tegyük őket sütőpapírral bélelt tepsibe.
  4. A korongokra tegyünk az ízlésünknek megfelelő feltétet és sajtot, majd tegyük a sütőbe, és 200 fokon süssük 5-10 percig, míg meg nem sülnek. Tegyük ezt egészen addig, míg el nem fogy a tészta.

Hozzávalók a feltéthez

  1. A juhtúrót, a pohár tejfölt és egy gerezd zúzott fokhagymát keverjünk össze. Kenjük a tésztára, szórjunk rá a felkockázott császárszalonnából és pritamin paprikából, hintsük meg oregánóval, és reszeljünk rá sajtot.
  2. A melegszendvicskrémet ha szükséges, lazítsuk egy kevés tejföllel vagy ketchuppal, hogy könnyebben kenhető legyen. Kenjük a korongokra, szórjuk meg sajttal, hintsük meg oregánóval.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 79
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 9245
  • Feltöltés dátuma: 2014. augusztus 16.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Mini pizzakorongok
Takibácsi 27 recept

Kevesen vannak, akik nem szeretik a pizzát. Ezekkel a mini pizzákkal garantált sikert aratunk akár vendégeket várunk, akár vendégségbe megyünk. Ami a legjobb, hogy a feltétet úgy variálhatjuk, ahogy nekünk tetszik. Ez egy szép nagy adag. Ez a mennyiségű tészta 4 db kb. 30 cm-es pizzához elegendő, úgyhogy készüljünk fel, hogy egy darabig elleszünk a korongok készítésével. :)

Hozzávalók

Hozzávalók a tésztához

Hozzávalók a feltéthez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!