r
Nosalty Logó

Mindenmentes marcipán süti

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Mindenmentes marcipán süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 26% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 53% Zsír

Piskótához

Krémhez

Csokoládéöntet

Összesen 269 kcal
  • 26% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 53% Zsír

Piskótához

Krémhez

Csokoládéöntet

Összesen 3222 kcal
  • 26% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 53% Zsír

Piskótához

Krémhez

Csokoládéöntet

Összesen 296 kcal
  • 26% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 53% Zsír
  • 2% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.5 g

Zsír

  • Összesen
    22.6 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    544.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    135 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    76 mg
  • Foszfor
    232 mg
  • Nátrium
    98 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    1.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 269 kcal
  • 26% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 53% Zsír
  • 2% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    126.3 g

Zsír

  • Összesen
    271.6 g
  • Telített zsírsav
    88 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    107 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    39 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6528.6 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    1618 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    908 mg
  • Foszfor
    2780 mg
  • Nátrium
    1175 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    102 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    91 mg

VÍZ

  • Összesen
    14.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    71 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    153 micro
  • Kolin:
    159 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    11 micro
Összesen 3222 kcal
  • 26% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 53% Zsír
  • 2% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.5 g

Zsír

  • Összesen
    24.8 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    596.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    148 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    83 mg
  • Foszfor
    254 mg
  • Nátrium
    107 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    1.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 296 kcal

Hozzávalók

Piskótához

Krémhez

Csokoládéöntet

Elkészítés

Piskótához

  1. Egy tálban összekeverjük az édesítőt a 4 kávéskanálnyi konjac liszttel, és folytonos kevergetés közben felöntjük a tejjel, adjuk hozzá a vaníliát és mandula aromát, majd hagyjuk állni, amíg besűrűsödik (néha azért keverjünk bele), olyan állaga lesz, mint az összehabart tojásoknak. Kb 15-20 perc.
  2. Eközben egy másik tálban összekeverjük a lisztet és a sütőport, és amikor a konjac lisztes tej már megfelelően sűrű, akkor hozzáöntjük a lisztes keveréket, és tepsibe öntjük, majd, mint a hagyományos piskótákat, kisütjük.

Krémhez

  1. A mandulát vízben áztatjuk egy teljes napig, majd leszűrjük (ha egy kicsit előzőleg összetörjük, – de nem teljesen –, akkor hamarabb megpuhul).
  2. Adjuk hozzá a folyékony állagú kókuszolajat, majd egy botmixer segítségével elkezdjük pürésíteni.
  3. Addig folytatjuk, amíg homogén krém állagúvá dolgozzuk össze.
  4. Ízlés szerint édesítsük és ízesítsük a mandula és vanília aromával.
  5. A kész krémet kenjük a kihűlt piskóta tetejére.

Csokoládéöntet

  1. Az édesítőt összekeverjük a kakaóval és egy kevéske vízzel.
  2. Összefőzzük, amíg szépen besűrűsödik.
  3. Hozzáadjuk a kókuszolajat, és kicsit félretesszük, hogy kezdjen megdermedni.
  4. Amikor már megfelelően sűrű, de még folyékony, akkor rákenjük a süti tetejére.
  5. Díszíthetjük szeletelt vagy forgácsolt mandulával.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 272
  • Tegnapi nézettség: 5
  • 7 napos nézettség: 40
  • Össznézettség: 85458
  • Feltöltés dátuma: 2014. május 20.

Receptkategóriák

Igazi diétás finomság, amit a hagyományos sütik fogyasztói is megirigyelnek! Sőt, olyan egyszerű, mint amilyen finom. www.szenhidratmentesteszta.hu

Hozzávalók

Piskótához

Krémhez

Csokoládéöntet

Címlapról ajánljuk

További cikkek