r
Nosalty Logó

Magyaros pizzatekercs

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Reni90
Magyaros pizzatekercs
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
250 °C
  • 11% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 474 kcal
  • 11% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 3797 kcal
  • 11% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 186 kcal
  • 11% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    24.4 g

Zsír

  • Összesen
    30.7 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    68 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1338.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    286 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    253 mg
  • Nátrium
    749 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.3 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    135 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    172 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    163 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    79 micro
  • β-crypt
    58 micro
  • Likopin
    1357 micro
  • Lut-zea
    342 micro
Összesen 474 kcal
  • 11% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    195.2 g

Zsír

  • Összesen
    245.5 g
  • Telített zsírsav
    114 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    44 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    546 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10709.5 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    94 mg
  • Kálcium
    2286 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    297 mg
  • Foszfor
    2021 mg
  • Nátrium
    5991 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    218.2 g
  • Cukor
    64 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    1080.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1376 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    42 mg
  • D vitamin:
    90 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    23 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    314 micro
  • Kolin:
    274 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1302 micro
  • α-karotin
    64 micro
  • β-karotin
    634 micro
  • β-crypt
    463 micro
  • Likopin
    10856 micro
  • Lut-zea
    2733 micro
Összesen 3797 kcal
  • 11% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.6 g

Zsír

  • Összesen
    12 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    525 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    112 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    99 mg
  • Nátrium
    294 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.7 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    67 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    64 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    31 micro
  • β-crypt
    23 micro
  • Likopin
    532 micro
  • Lut-zea
    134 micro
Összesen 186 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Legelőször felvágjuk a friss gombát, és egy kevés víz, só hozzáadásával 10 percig főzzük.
  2. Amíg a gomba fő, előkészíthetjük a többi alapanyagot. Kockára vágjuk a kolbászt, felvágottat, majd lereszeljük a sajtot, és végül beleszórjuk a kukoricát.
  3. Ekkorra lassan kész lesz a gomba is. Leszűrjük a gombát, és a fent említett alapanyagokkal egy tálban elkeverjük tejföl hozzáadásával. Ízlés szerint megsózzuk.
  4. A csomagban levő rétestésztalapokat két felé osztjuk, két tekercs lesz belőle. A szétterített lapok alját megkenjük ketchuppal, majd megborsozzuk, oregánózzuk és bazsalikomozzuk.
  5. A masszát két felé osztjuk, és rákenjük a lapokra. Vigyázzunk, hogy az egyik szélén ne kenjük végig a keveréket, hogy szebben föl tudjuk tekerni.
  6. Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük a tekercseket. Egy kevés olajjal megkenjük a tetejüket. 250 fokon előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük, míg meg nem pirul a teteje.
  • Sütés hőfoka: 250 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 56
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 7927
  • Feltöltés dátuma: 2014. február 19.

Ajánló

Melegen is nagyon finom, de ha kicsit kihűl, akkor sokkal szebben lehet felvágni.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Magyaros pizzatekercs
Reni90 3 recept

Az egyik barátnőmnél látott sós sütemény egy kicsit átalakított változata. :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!