r
Nosalty Logó

Lecsós hús Lindy konyhájából

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Lecsós hús Lindy konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 368 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1468 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 81 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    34.5 g

Zsír

  • Összesen
    18.9 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    96 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    626.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    40 mg
  • Kálcium
    47 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    64 mg
  • Foszfor
    388 mg
  • Nátrium
    81 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.8 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    351.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    63 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    101 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    37 micro
  • Kolin:
    102 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    123 micro
  • β-karotin
    663 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    475 micro
Összesen 368 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    138.1 g

Zsír

  • Összesen
    75.7 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    50 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    21 g
  • Koleszterin
    384 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2504.5 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    161 mg
  • Kálcium
    189 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    255 mg
  • Foszfor
    1554 mg
  • Nátrium
    325 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    59.3 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    1406 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    254 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    404 mg
  • D vitamin:
    126 micro
  • K vitamin:
    64 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    38 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    148 micro
  • Kolin:
    409 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    490 micro
  • β-karotin
    2652 micro
  • β-crypt
    29 micro
  • Likopin
    10292 micro
  • Lut-zea
    1901 micro
Összesen 1468 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    7.7 g

Zsír

  • Összesen
    4.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    139.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    86 mg
  • Nátrium
    18 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    78.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    14 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    27 micro
  • β-karotin
    147 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    572 micro
  • Lut-zea
    106 micro
Összesen 81 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, majdegy serpenyőben hirtelen megpirítjuk mindkét oldalát. Ha kész kivesszük, és félretesszük.
  2. Ugyanebben a serpenyőben megdinszteljük a hagymát, majd hozzáadjuk a kockákra vágott tv paprikát,a fokhagymát, és tovább dinszteljük pár percig.
  3. Ezután beletesszük a feldarabolt paradicsomot, és még néhány percig pároljuk, meghintjük a pirospaprikával, és visszatesszük a bele a húst.
  4. Ha szükséges, teszünk hozzá egy kis vizet, sózzuk, borsozzuk, és fedő alatt puhára főzzük.
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 88
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 29482
  • Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 03.

Ajánló

Főtt rizzsel vagy akár sült krumplival is tálalhatjuk.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ezt a receptet egy barátnőmtől tanultam. Bár roppant egyszerű, de annál ízletesebb és kiadósabb étel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek