r
Nosalty Logó

Lazac medvehagymás kukoricasapkában

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Lazac medvehagymás kukoricasapkában
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 16% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Medvehagymás kukoricasapka

Lazac

Összesen 404 kcal
  • 16% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Medvehagymás kukoricasapka

Lazac

Összesen 1616 kcal
  • 16% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Medvehagymás kukoricasapka

Lazac

Összesen 174 kcal
  • 16% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    32.6 g

Zsír

  • Összesen
    22.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    62 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    870.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    45 mg
  • Kálcium
    113 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    57 mg
  • Foszfor
    430 mg
  • Nátrium
    222 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.2 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    133.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    60 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    545 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    132 mg
  • Retinol - A vitamin:
    56 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    22 micro
  • β-crypt
    43 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    247 micro
Összesen 404 kcal
  • 16% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    130.5 g

Zsír

  • Összesen
    90.8 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    247 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3481.2 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    180 mg
  • Kálcium
    453 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    227 mg
  • Foszfor
    1722 mg
  • Nátrium
    887 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    64.9 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    535.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    240 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    21 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    2180 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    45 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    120 micro
  • Kolin:
    528 mg
  • Retinol - A vitamin:
    225 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    89 micro
  • β-crypt
    173 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    990 micro
Összesen 1616 kcal
  • 16% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.1 g

Zsír

  • Összesen
    9.8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    374.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    49 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    185 mg
  • Nátrium
    96 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    26 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    235 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    57 mg
  • Retinol - A vitamin:
    24 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    19 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    107 micro
Összesen 174 kcal

Hozzávalók

Medvehagymás kukoricasapka

Lazac

Elkészítés

Medvehagymás kukoricasapka

  1. A kukoricát lecsöpögtetjük, majd kézi mixerrel püré állagúra keverjük.
  2. A medvehagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk.
  3. Összekeverjük a krémsajttal, a parmezánnal, az apróra morzsolt toast kenyérrel és a kukoricával. Ízlés szerint borsozzuk meg.

Lazac

  1. A lazacot megmossuk, papírtörlővel letörölgetjük, sózzuk, borsozzuk, majd az olívaolajban mindkét oldalát 3-3 percig sütjük.
  2. Ezután a lazacszeleteket belehelyezzük egy sütőpapírral kibélelt tepsibe. Ráhalmozzuk a medvehagymás kukoricamasszát, és előmelegített sütőben (200 °C-on, légkeverés mellett 180°C-on) 12 percig sütjük.
  3. Rizzsel vagy burgonyakörettel tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 12 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 27
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 721
  • Feltöltés dátuma: 2017. május 12.

Ajánló

Rizzsel vagy burgonyakörettel tálaljuk.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Párom nagyon szereti a halat. Mivel medvehagymaszezon van, gondoltam, meglepem valamivel, ami sütőben is gyorsan elkészíthető.

Hozzávalók

Medvehagymás kukoricasapka

Lazac

Címlapról ajánljuk

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!

Nosalty

További cikkek