r
Nosalty Logó

Laskagombás paprikás csirke

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Helga1
Laskagombás paprikás csirke
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 409 kcal
  • 10% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 2449 kcal
  • 10% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 107 kcal
  • 10% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    24.4 g

Zsír

  • Összesen
    29.3 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    138 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    558.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    51 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    41 mg
  • Foszfor
    304 mg
  • Nátrium
    130 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.2 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    185.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    74 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    90 mg
  • Retinol - A vitamin:
    72 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    25 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    121 micro
Összesen 409 kcal
  • 10% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    146.3 g

Zsír

  • Összesen
    175.9 g
  • Telített zsírsav
    54 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    67 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    34 g
  • Koleszterin
    829 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3348.9 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    158 mg
  • Kálcium
    308 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    247 mg
  • Foszfor
    1826 mg
  • Nátrium
    781 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    73.1 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    1112.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    443 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    55 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    207 micro
  • Kolin:
    543 mg
  • Retinol - A vitamin:
    430 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    149 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    724 micro
Összesen 2449 kcal
  • 10% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.4 g

Zsír

  • Összesen
    7.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    36 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    145.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    13 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    79 mg
  • Nátrium
    34 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    48.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    31 micro
Összesen 107 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A combokat kettévágjuk (levesszük a bőrét, zsiradékot), a gombát felszeljük.
  2. A hagymákat kockázzuk, zsiradékon megpároljuk, hozzáadjuk a combokat, és forgatva lesütjük.
  3. Megszórjuk pirospaprikával, majd öntünk rá annyi vizet, hogy éppen ellepje. Beletesszük a gombát, sózzuk, és puhára pároljuk. Fűszerezzük.
  4. A tejfölt simára keverjük kevés hideg vízzel és a burgonyakeményítővel, behabarjuk az ételt, felforraljuk.
  5. Tálalhatjuk csurgatott tésztával, galuskával vagy szarvacskával.
  • Elkészítettem: 50 alkalommal
  • Receptkönyvben: 253
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 23
  • Össznézettség: 23430
  • Feltöltés dátuma: 2013. június 23.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ismét a férjem kedvében jártam, mivel a csirkét minden formában imádja.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek