r
Nosalty Logó

Laskagomba harcsaszelettel

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
luddo
Laskagomba harcsaszelettel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír

gomba

hal

Összesen 878 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír

gomba

hal

Összesen 1754 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír

gomba

hal

Összesen 143 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    46.7 g

Zsír

  • Összesen
    68.6 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    245 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1312.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    71 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    98 mg
  • Foszfor
    812 mg
  • Nátrium
    295 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.8 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    444.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    355 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    87 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    119 micro
  • Kolin:
    284 mg
  • Retinol - A vitamin:
    336 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    183 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    8 micro
Összesen 878 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    93.4 g

Zsír

  • Összesen
    137.2 g
  • Telített zsírsav
    61 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    54 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    490 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2624.6 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    56 mg
  • Kálcium
    142 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    196 mg
  • Foszfor
    1624 mg
  • Nátrium
    589 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    37.7 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    888.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    710 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    15 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    174 micro
  • K vitamin:
    39 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    33 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    238 micro
  • Kolin:
    568 mg
  • Retinol - A vitamin:
    671 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    367 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    16 micro
Összesen 1754 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.6 g

Zsír

  • Összesen
    11.2 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    40 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    214.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    12 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    133 mg
  • Nátrium
    48 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    72.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    58 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    55 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    30 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 143 kcal

Hozzávalók

gomba

hal

Elkészítés

gomba

  1. A gombát megmossuk, a tönkjét eltávolítjuk.
  2. A vajat serpenyőbe felforrósítjuk, majd a gombát hozzáadjuk, borral meglocsoljuk. Sózzuk, borsozzuk.
  3. Amikor a gomba levet eresztett, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és az apróra vágott metélőhagymát. Kb. 20 percig pároljuk.
  4. A harcsa szeleteket sózzuk, borsozzuk. Kevés olívaolajjal és fél citrom levével meglocsoljuk.
  5. Serpenyőben olajban kisütjük, és mellé teszünk 1 rozmaring ágat. Mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
  6. Amikor a gomba megpárolódott, a harcsa szépen megsült. A harcsa maradék szaftját a gombára öntjük, és együtt tálaljuk.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 48
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 4165
  • Feltöltés dátuma: 2015. május 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Mivel szeretem a gombát és a halat, úgy gondoltam, megpróbálom a kettőt egy egyszerű, gyors, finom étellé alakítani. Remélem, egyszerűsége sokaknak tetszeni fog.

Hozzávalók

gomba

hal

Címlapról ajánljuk