r
Nosalty Logó

Lángosban sült csirkefalatok friss salátával

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Lángosban sült csirkefalatok friss salátával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A tésztához

A lángosra

A töltelékhez

A salátához

Összesen 2287 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A tésztához

A lángosra

A töltelékhez

A salátához

Összesen 9151 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A tésztához

A lángosra

A töltelékhez

A salátához

Összesen 264 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    69.5 g

Zsír

  • Összesen
    180.5 g
  • Telített zsírsav
    45 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    74 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    49 g
  • Koleszterin
    278 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2892.2 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    82 mg
  • Kálcium
    894 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    121 mg
  • Foszfor
    918 mg
  • Nátrium
    866 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    99.3 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    472.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    517 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    54 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    39 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    141 micro
  • Kolin:
    170 mg
  • Retinol - A vitamin:
    456 micro
  • α-karotin
    108 micro
  • β-karotin
    669 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    289 micro
Összesen 2287 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    277.8 g

Zsír

  • Összesen
    722 g
  • Telített zsírsav
    181 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    295 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    194 g
  • Koleszterin
    1114 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11568.9 g
  • Cink
    22 mg
  • Szelén
    329 mg
  • Kálcium
    3577 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    485 mg
  • Foszfor
    3673 mg
  • Nátrium
    3465 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    397.2 g
  • Cukor
    68 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    1889.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2070 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    216 mg
  • C vitamin:
    78 mg
  • D vitamin:
    92 micro
  • K vitamin:
    154 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    59 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    563 micro
  • Kolin:
    679 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1824 micro
  • α-karotin
    433 micro
  • β-karotin
    2677 micro
  • β-crypt
    55 micro
  • Likopin
    10292 micro
  • Lut-zea
    1156 micro
Összesen 9151 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    8 g

Zsír

  • Összesen
    20.8 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    334.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    103 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    106 mg
  • Nátrium
    100 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    54.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    60 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    20 mg
  • Retinol - A vitamin:
    53 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    77 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    297 micro
  • Lut-zea
    33 micro
Összesen 264 Kcal
  • Legnézettebb receptje

Hozzávalók

A tésztához

A lángosra

A töltelékhez

A salátához

Elkészítés

A tésztához

  1. Az élesztőt a tejben a cukorral felfuttatjuk, majd a tészta többihozzávalóival jól összegyúrjuk. Hagyjuk megkelni.
  2. A húst vékony csíkokra vágjuk és az olajon megpirítjuk. Sózzuk és ha teljesen kihűlt, összekeverjük a felkockázott hagymával.

A lángosra

  1. A megkelt tésztát 4 részre vágjuk. Téglalap alakúra nyújtjuk őket, szétosztjuk rajtuk a tölteléket, felcsavarjuk. A végeket jól eldolgozzuk, hogy az olaj sütéskor nem tudjon befolyni.

A töltelékhez

  1. Bő, forró olajban kisütjük a töltött lángosokat.

A salátához

  1. A lángosokat felszeletelve, tejföllel leöntve és reszelt sajttal megszórva tálaljuk. A salátát nagyobb darabokra, az uborkát vékony csíkokra, a paradicsomot félbe vagy negyedekre vágjuk és a lángos mellé tesszük.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 851
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 31
  • Össznézettség: 85265
  • Feltöltés dátuma: 2012. december 01.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Már régóta terveztem egy ilyen étel elkészítését... Kicsit féltem tőle, de hibátlanra sikerült!

Hozzávalók

A tésztához

A lángosra

A töltelékhez

A salátához

Címlapról ajánljuk

További cikkek