Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Krémsajt a la Manuel recept

hozzászólások (6)

tápanyagtartalom-megoszlás

TOP Vitaminok

E K

tápanyagtartalom / 1 adag

fehérje

Összesen:
3.6 g

zsír

Összesen:
26.7 g
Telített zsírsav:
2 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
9 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
1 g

szénhidrát

Összesen:
2 g

vitaminok

Összesen:
0 g
E vitamin:
2 mg
K vitamin:
7 µg

tápanyagtartalom a teljes receptre / 2 adag *

fehérje

Összesen:
7.3 g

zsír

Összesen:
53.4 g
Telített zsírsav:
3 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
18 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
3 g

szénhidrát

Összesen:
4 g

vitaminok

Összesen:
0 g
E vitamin:
3 mg
K vitamin:
14 µg

tápanyagtartalom / 100 g *

fehérje

Összesen:
4.9 g

zsír

Összesen:
35.8 g
Telített zsírsav:
2 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
12 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
2 g

szénhidrát

Összesen:
2.7 g

vitaminok

Összesen:
0 g
E vitamin:
2 mg
K vitamin:
10 µg

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

szilvi76
Szilvi6 / szilvi76 Wed, 2012-11-21 12:43

...és a lilahagymát próbáltátok már sóval? :)))) mert ez meg a magyarok egyszerűségre való törekvésének zsenialitását igazolja :)))

sziszi1982
sziszi1982 Sat, 2011-07-16 13:33

A philadelphia mindig is krémsajt volt, még a neve is cream cheese....ilyen receptet feltenni....

Gargoyle
P. / Gargoyle Sat, 2011-07-16 16:48

Miért? Neked egyébként eszedbe jutna a Philadelphiát olívaolajjal megcsurgatva enni? Ugye, hogy nem.
Na pont ezért tették fel.

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Mon, 2010-07-26 21:01

Nekem a kockasajt a kedvencem es az sem kemeny, akkor az is turo? :)

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Thu, 2010-07-15 18:40

Érdekes, én a Philadelphiát mindig krémtúrónak tartottam. Miért lett lett sajtnak átnevezve? Szerintem a sajtok a kemény, érett tejtermékekhez tartoznak.

Zuzu
Zuzu / Zuzu Thu, 2010-07-15 22:44

A Philadelphia egy krémsajt fajta,nem krémtúró tehát nem is lett átnevezve.Többféle izesitett változata kapható a boltokban,nagyon jó alapanyag édes és sós ételekhez is.
Nem csak kemény sajtok léteznek,nézd meg ezt a linket: http://hu.wikipedia.org/wiki/Sajt
üdv:Zuzu

262
krémsajt 125 g
olívaolaj 3 ek