r
Nosalty Logó

Keleti csirkenyárs

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Katharosz
Keleti csirkenyárs
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
grill
  • 14% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 17% Zsír

6 db nyárshoz

Páchoz

Összesen 502 kcal
  • 14% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 17% Zsír

6 db nyárshoz

Páchoz

Összesen 2004 kcal
  • 14% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 17% Zsír

6 db nyárshoz

Páchoz

Összesen 204 kcal
  • 14% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    29.3 g

Zsír

  • Összesen
    36.4 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    167 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1107 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    38 mg
  • Foszfor
    288 mg
  • Nátrium
    721 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.6 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    135.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    43 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    84 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    49 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1809 micro
  • Lut-zea
    211 micro
Összesen 502 kcal
  • 14% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    117.3 g

Zsír

  • Összesen
    145.4 g
  • Telített zsírsav
    35 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    62 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    35 g
  • Koleszterin
    666 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4428.2 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    134 mg
  • Kálcium
    91 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    151 mg
  • Foszfor
    1151 mg
  • Nátrium
    2885 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    54.6 g
  • Cukor
    44 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    541.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    173 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    34 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    335 mg
  • Retinol - A vitamin:
    156 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    195 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    7237 micro
  • Lut-zea
    844 micro
Összesen 2004 kcal
  • 14% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.9 g

Zsír

  • Összesen
    14.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    67 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    447.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    116 mg
  • Nátrium
    292 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.5 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    54.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    17 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    20 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    732 micro
  • Lut-zea
    85 micro
Összesen 204 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

6 db nyárshoz

  1. A páchoz valókat egy tálban összekeverjük.
  2. A húst feldaraboljuk kb 3 db-ra egy-egy combbot.
  3. Ezután a pácba forgatjuk, lefedjük, és egy éjszakára hidegre tesszük, de az sem baj, ha ez két nap lesz.
  4. Másnap bambusznyársra fűzzük a pácolt húsokat, és forró elektromos vagy faszénparázs felett oldalanként 3 percig sütve (de ne feledjük, hogy négy oldala van a nyársnak) megsütjük. Közben a páclével kenegetjük.
  5. Friss salátával és petrezselymes burgonyával tálaljuk.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 177
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 6836
  • Feltöltés dátuma: 2013. május 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Keleti csirkenyárs
Katharosz 499 recept

Nagyon finom, ízletes, könnyű, nyári étel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?