r
Nosalty Logó

Kaszinótojás Séfbácsi konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Séfbácsi92
Kaszinótojás Séfbácsi konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 648 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 3238 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 184 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    19.8 g

Zsír

  • Összesen
    54.6 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    501 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    988.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    42 mg
  • Kálcium
    155 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    281 mg
  • Nátrium
    483 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.8 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    160.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    291 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    104 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    59 micro
  • Kolin:
    371 mg
  • Retinol - A vitamin:
    287 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    39 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    434 micro
Összesen 648 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    98.9 g

Zsír

  • Összesen
    273.2 g
  • Telített zsírsav
    77 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    46 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    2504 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4941.8 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    212 mg
  • Kálcium
    773 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    119 mg
  • Foszfor
    1406 mg
  • Nátrium
    2415 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    104.1 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    801.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1454 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    522 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    293 micro
  • Kolin:
    1856 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1433 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    194 micro
  • β-crypt
    73 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2170 micro
Összesen 3238 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    5.6 g

Zsír

  • Összesen
    15.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    142 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    280.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    44 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    80 mg
  • Nátrium
    137 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    83 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    105 mg
  • Retinol - A vitamin:
    81 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    123 micro
Összesen 184 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Megfőzzük a tojásokat és a franciasaláta alapot. A tojásokat főzzük jó keményre, hogy könnyű legyen megpucolni.
  2. A tartármártáshoz összekeverünk 40 dkg tejfölt, 2 ek mustárt és a 20 dkg majonézt. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
  3. Ha megfőtt a franciasaláta, összekeverjük 4-5 kanál tartárral, és egy nagy tál aljára terítjük.
  4. A tojásokat megpucoljuk, hosszában félbevágjuk, és a sárgáját egy külön tálba szedjük, és villával áttörjük. Krémesre keverjük 1 ek mustárral, 1 ek majonézzel, 3 teáskanál tormával és a maradék tejföllel, majd megsózzuk ízlés szerint.
  5. A kész tölteléket a félbevágott tojásokba visszatöltjük, és a franciasalátára pakoljuk őket.
  6. A tojások tetejére kanalazzuk a maradék tartárt, majd hűtőbe tesszük 1 órára.
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 32
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1342
  • Feltöltés dátuma: 2019. április 27.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kaszinótojás Séfbácsi konyhájából
Séfbácsi92 28 recept

Ez egy egyszerű, klasszikus húsvéti recept. Friss fonott kaláccsal és főtt sonkával nagyon finom.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?