r
Nosalty Logó

Kacsás kása farhátból

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Hobbychef
Kacsás kása farhátból
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 3% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Leveshez

Kásához

Összesen 1092 kcal
  • 3% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Leveshez

Kásához

Összesen 2185 kcal
  • 3% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Leveshez

Kásához

Összesen 108 kcal
  • 3% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    24.9 g

Zsír

  • Összesen
    58.9 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    74 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1723.7 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    131 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    129 mg
  • Foszfor
    470 mg
  • Nátrium
    946 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    118 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    661.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    674 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    82 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    62 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    327 micro
  • Kolin:
    68 mg
  • Retinol - A vitamin:
    49 micro
  • α-karotin
    2535 micro
  • β-karotin
    6233 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    309 micro
Összesen 1092 kcal
  • 3% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    49.7 g

Zsír

  • Összesen
    117.9 g
  • Telített zsírsav
    31 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    58 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    149 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3447.4 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    61 mg
  • Kálcium
    263 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    258 mg
  • Foszfor
    939 mg
  • Nátrium
    1893 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    236 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    28 mg

VÍZ

  • Összesen
    1323.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1348 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    164 mg
  • D vitamin:
    51 micro
  • K vitamin:
    124 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    654 micro
  • Kolin:
    136 mg
  • Retinol - A vitamin:
    98 micro
  • α-karotin
    5070 micro
  • β-karotin
    12465 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    2574 micro
  • Lut-zea
    619 micro
Összesen 2185 kcal
  • 3% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.5 g

Zsír

  • Összesen
    5.8 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    7 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    170.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    13 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    46 mg
  • Nátrium
    93 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    67 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    250 micro
  • β-karotin
    615 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    127 micro
  • Lut-zea
    31 micro
Összesen 108 kcal

Hozzávalók

Leveshez

Kásához

Elkészítés

Leveshez

  1. A farhátakat kettévágjuk, egy fazékba tesszük, felöntjük vízzel, fűszerezzük, beletesszük a leveskockát.
  2. Amíg a farhát fő, felvágjuk a zöldségeket, majd a leveshez adjuk.
  3. Amikor a farhát megfőtt, félretesszük a kásához.

Kásához

  1. A rizst beáztatjuk.
  2. A megfőzött levesből a húst kivesszük, lefejtjük, a zöldségeket aprítjuk.
  3. A rizst a zöldségekkel megfőzzük, hozzákeverjük a húst, kevés kacsazsírral, és fűszerezzük.
  4. Tálaláskor szedünk a tányérra kacsás kását, díszítjük chilivel és petrezselyemzölddel.
  • Receptkönyvben: 7
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 4964
  • Feltöltés dátuma: 2015. február 01.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

Márton-nap tájékán ludaskását akartam főzni, de nem jött össze. Nos kacsafarhátból - a csirkefarhát mintájára - készült jó zöldségesen és fűszeresen egy húsleves, amit aztán cérnametélttel fogyasztottam el. Isteni volt. A húsából rizzsel - ha van ludaskása - akkor kell lennie kacsás kásának is, készült egy finom étel. Ez lett belőle: kacsás kása, ami egy pépszerű étel. Ezért senki ne várja, hogy ez egy szép, szemcsés étel legyen.

Hozzávalók

Leveshez

Kásához

Címlapról ajánljuk

További cikkek