r
Nosalty Logó

Kacsacomb vele sült zöldségekkel

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Kacsacomb vele sült zöldségekkel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 1011 kcal
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 4049 kcal
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 133 kcal
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    27.4 g

Zsír

  • Összesen
    79 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    144 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    977.8 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    108 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    107 mg
  • Foszfor
    485 mg
  • Nátrium
    242 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    49 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    433.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    690 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    87 mg
  • D vitamin:
    54 micro
  • K vitamin:
    48 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    88 micro
  • Kolin:
    103 mg
  • Retinol - A vitamin:
    90 micro
  • α-karotin
    2476 micro
  • β-karotin
    5968 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    1209 micro
Összesen 1011 kcal
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    109.4 g

Zsír

  • Összesen
    316.1 g
  • Telített zsírsav
    108 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    148 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    41 g
  • Koleszterin
    576 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3911.1 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    96 mg
  • Kálcium
    432 mg
  • Vas
    27 mg
  • Magnézium
    427 mg
  • Foszfor
    1939 mg
  • Nátrium
    969 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    196 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    36 mg

VÍZ

  • Összesen
    1733.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2761 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    347 mg
  • D vitamin:
    218 micro
  • K vitamin:
    192 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    42 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    352 micro
  • Kolin:
    414 mg
  • Retinol - A vitamin:
    360 micro
  • α-karotin
    9902 micro
  • β-karotin
    23870 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    3 micro
  • Lut-zea
    4836 micro
Összesen 4049 kcal
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.6 g

Zsír

  • Összesen
    10.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    19 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    128.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    14 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    64 mg
  • Nátrium
    32 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    91 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    325 micro
  • β-karotin
    783 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    159 micro
Összesen 133 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kacsacombot befűszerezzük.
  2. A zöldségeket megpucoljuk, nagyobb darabokra vágjuk.
  3. Egy nagyobb tepsit vastagon kikenünk zsírral, belefektetjük a kacsacombokat, mellé halmozzuk a zöldségeket.
  4. Fólia alatt kezdjük sütni az ételt, mikor a hús zsírja kisült, levesszük a fóliát, és tovább sütjük, amíg megpirul a hús teteje.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 70 perc
  • Receptkönyvben: 30
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 12433
  • Feltöltés dátuma: 2013. szeptember 23.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Szeretem az egyszerűen elkészíthető ételeket, ez esetben a kacsa volt terítéken.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!