r
Nosalty Logó

Juharszirupos répás muffinok

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
La fée de cuisine
Juharszirupos répás muffinok
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 3% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 23% Zsír

Tészta:

Krém:

Összesen 1138 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 23% Zsír

Tészta:

Krém:

Összesen 6822 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 23% Zsír

Tészta:

Krém:

Összesen 346 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 31% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    10 g

Zsír

  • Összesen
    67.3 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    169 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    397.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    97 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    140 mg
  • Nátrium
    113 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    127.3 g
  • Cukor
    94 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    90.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    603 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    72 mg
  • Retinol - A vitamin:
    367 micro
  • α-karotin
    954 micro
  • β-karotin
    2353 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    158 micro
Összesen 1138 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 31% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    60.3 g

Zsír

  • Összesen
    404 g
  • Telített zsírsav
    170 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    121 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    49 g
  • Koleszterin
    1015 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2384.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    121 mg
  • Kálcium
    584 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    142 mg
  • Foszfor
    842 mg
  • Nátrium
    680 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    763.9 g
  • Cukor
    562 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    542.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3617 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    50 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    82 micro
  • K vitamin:
    51 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    162 micro
  • Kolin:
    430 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2200 micro
  • α-karotin
    5725 micro
  • β-karotin
    14118 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    951 micro
Összesen 6822 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 31% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.1 g

Zsír

  • Összesen
    20.6 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    52 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    121.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    30 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    43 mg
  • Nátrium
    35 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.9 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    27.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    184 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    112 micro
  • α-karotin
    291 micro
  • β-karotin
    718 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    48 micro
Összesen 346 Kcal

Hozzávalók

Tészta:

Krém:

Elkészítés

Tészta:

  1. Egy elektromos mixer segítségével kikeverjük a cukrot, a vajat, ​a tojásokat, ​a vanília kivonatot, olajat és az írót.
  2. Egy nagyobb edénybe kimérjük a lisztet, a fahéjat, a sütőport és a sót. Kézi habverővel összevegyítjük, majd hozzáadjuk az írós keverék egy részét, és újra jól átkeverjük.
  3. Ezt követően hozzáadjuk a reszelt répát és a mazsolát, majd hozzákeverjük a maradék írós keveréket is.
  4. A muffin sütőt vajjal kikenjük és kilisztezzük, majd kb. 3 evőkanálnyi tésztát kanalazunk bele.
  5. A sütőt 180 fokra előmelegítjük, és kb. 10-15 perc alatt készre sütjük a muffinokat. Amikor kisültek a muffinok, hagyjuk, hogy teljesen kihűljenek.

Krém:

  1. Amíg a muffinok hűlnek, elkészítjük a tetejére a krémet. Egy elektromos mixer segítségével kikeverjük a krémsajtot, a vajat, a juharszirupot, a vanília kivonatot és a cukrot.
  2. Amikor jól összeállt, egy habzsákba töltjük, és minden muffin tetejére nyomunk belőle.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 18 alkalommal
  • Receptkönyvben: 12
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 728
  • Feltöltés dátuma: 2016. március 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
La fée de cuisine 122 recept

Húsvét közeledtével szívesen készítek répás recepteket. Ez a különleges desszert hamar a gyerekek kedvencévé vált.

Hozzávalók

Tészta:

Krém:

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek