r
Nosalty Logó

Húsimádók pitéje

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
schild
Húsimádók pitéje
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 14% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 9% Zsír

töltelék

tészta

tetejére

Összesen 1086 kcal
  • 14% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 9% Zsír

töltelék

tészta

tetejére

Összesen 4340 kcal
  • 14% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 9% Zsír

töltelék

tészta

tetejére

Összesen 200 kcal
  • 14% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    71 g

Zsír

  • Összesen
    45.4 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    241 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2157.8 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    46 mg
  • Kálcium
    161 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    246 mg
  • Foszfor
    879 mg
  • Nátrium
    804 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    103 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    23 mg

VÍZ

  • Összesen
    281.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    440 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    443 micro
  • Kolin:
    246 mg
  • Retinol - A vitamin:
    260 micro
  • α-karotin
    619 micro
  • β-karotin
    1850 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    17369 micro
  • Lut-zea
    289 micro
Összesen 1086 kcal
  • 14% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    284.1 g

Zsír

  • Összesen
    181.5 g
  • Telített zsírsav
    70 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    36 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    964 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8631.2 g
  • Cink
    28 mg
  • Szelén
    182 mg
  • Kálcium
    645 mg
  • Vas
    44 mg
  • Magnézium
    985 mg
  • Foszfor
    3514 mg
  • Nátrium
    3217 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    11 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    411.8 g
  • Cukor
    34 mg
  • Élelmi rost
    93 mg

VÍZ

  • Összesen
    1126.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1759 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    63 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    58 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    64 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1774 micro
  • Kolin:
    984 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1039 micro
  • α-karotin
    2476 micro
  • β-karotin
    7401 micro
  • β-crypt
    24 micro
  • Likopin
    69476 micro
  • Lut-zea
    1155 micro
Összesen 4340 kcal
  • 14% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.1 g

Zsír

  • Összesen
    8.4 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    399 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    30 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    46 mg
  • Foszfor
    162 mg
  • Nátrium
    149 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    81 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    82 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    48 micro
  • α-karotin
    114 micro
  • β-karotin
    342 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    3212 micro
  • Lut-zea
    53 micro
Összesen 200 kcal
  • Legnézettebb receptje

Hozzávalók

töltelék

tészta

tetejére

Elkészítés

töltelék

  1. Elkészítjük a pitetésztát. A lisztet, vajat és a vizet alaposan összedolgozzuk, majd 20 perce a hűtőbe tesszük pihenni.
  2. Amíg a pitetészta pihen, elkészítjük a tölteléket: A hagymát üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a húst, és ezt is megpirítjuk. Hozzáöntjük a paradicsomszószt, a babot és apró lyukú reszelőn lereszelt répát. Fokhagymával, pici sóval, borssal fűszerezzük, és az egészet kb 10 percig főzzük. Ha kész, levesszük a tűzről, és belekeverjük a nyers tojásokat. Ez fogja a szószt összefogni sütésnél.
  3. A hűtőből elővesszük a tésztát, kinyújtjuk, és egy 29 cm-es kerámia piteformába terítjük. Ennek híján lehet pl. tortaformába is tenni.
  4. Rátöltjük a szószt. A tetejét pici liszttel szórjuk meg, hogy a felesleges nedvességet a sütés alatt felszívja. Előmelegítjük a sütőt 180 fokra. Rátesszük a reszelt sajtot, és mehet a sütőbe.
  5. 180 fokon kb. 20 percig - a teteje megpirulásáig - sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 29
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 332
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 26
  • Össznézettség: 32846
  • Feltöltés dátuma: 2016. március 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
schild 3 recept

Olyan ebédet szerettem volna, amelyik laktató és jól fagyasztható. Előre elkészíthető, és felmelegítve is kiváló ebéd munkahelyen.

Hozzávalók

töltelék

tészta

tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!