r
Nosalty Logó

Hétrétegű szendvics

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Mortisha 01
Hétrétegű szendvics
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 15% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 607 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 3641 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 236 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    35.5 g

Zsír

  • Összesen
    32.8 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    101 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2105.3 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    52 mg
  • Kálcium
    561 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    75 mg
  • Foszfor
    527 mg
  • Nátrium
    879 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    42.3 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    134.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    210 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    64 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    116 micro
  • Kolin:
    81 mg
  • Retinol - A vitamin:
    151 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    705 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1500 micro
Összesen 607 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    213.3 g

Zsír

  • Összesen
    196.6 g
  • Telített zsírsav
    88 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    64 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    604 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12631.6 g
  • Cink
    30 mg
  • Szelén
    314 mg
  • Kálcium
    3365 mg
  • Vas
    26 mg
  • Magnézium
    449 mg
  • Foszfor
    3163 mg
  • Nátrium
    5276 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    253.8 g
  • Cukor
    35 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    805.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1259 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    26 mg
  • D vitamin:
    103 micro
  • K vitamin:
    384 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    60 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    694 micro
  • Kolin:
    487 mg
  • Retinol - A vitamin:
    906 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4233 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    9003 micro
Összesen 3641 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.9 g

Zsír

  • Összesen
    12.8 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    39 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    822.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    219 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    206 mg
  • Nátrium
    344 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    82 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    45 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    59 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    276 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    586 micro
Összesen 236 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A baconszeleteket óvatosan, hogy szép egyenesek maradjanak, átsütjük. A hátszínt 2 nagyobb vagy 4 kisebb szeletre vágjuk, a baconből kisült zsíron mediumra sütjük, és félrerakjuk.
  2. A gombát felszeleteljük, szárazon megpirítjuk, a spenótot óvatosan kissé megfonnyasztjuk.
  3. A tigriscipó tetejét levágjuk, félretesszük. A cipó belsejét kiszedjük, a keletkezett mélyedést mustárral kikenjük.
  4. Beletesszük a a hátszín egyik felét, ráhalmozzuk a szeletekre vágott gruyére sajtot. Erre jön a gomba, majd a spenót, a cheddar sajt, illetve a bacon. Végül az egészet betakarjuk a hátszín másik felével.
  5. Visszahelyezzük a cipóra a tetejét, majd szorosan alufóliába csomagoljuk. Hűtőbe téve lesúlyozzuk (ráteszünk egy vágódeszkát, arra 1-2 konzervet:) ), és éjszakát, vagy egy napot pihentetjük.
  6. Tálalás előtt kicsomagoljuk a fóliából, és 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt ropogósra sütjük.
  7. Tortaszerűen nagyon könnyen szeletelhető, különleges vendégváró.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 6 alkalommal
  • Receptkönyvben: 33
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1643
  • Feltöltés dátuma: 2019. május 16.

Ajánló

Száraz vörösbor mellé kitűnő - bár nagyobbacska - borkorcsolya, ha nem szeretnénk nagy vacsorával készülni ♥

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Hétrétegű szendvics
Mortisha 01 31 recept

Tökéletes vendégváró, nagyon látványos, és mindig nagy sikert arat - különösen a pasik körében ♥

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek