r
Nosalty Logó

Háromsajtos karaj krumplipürével sütve

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Háromsajtos karaj krumplipürével sütve
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 1146 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 4582 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 180 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    65 g

Zsír

  • Összesen
    80.7 g
  • Telített zsírsav
    40 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    287 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2511.5 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    65 mg
  • Kálcium
    902 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    113 mg
  • Foszfor
    942 mg
  • Nátrium
    479 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.4 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    335.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    538 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    37 mg
  • D vitamin:
    42 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    46 micro
  • Kolin:
    138 mg
  • Retinol - A vitamin:
    529 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    99 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    23 micro
Összesen 1146 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    260.1 g

Zsír

  • Összesen
    322.8 g
  • Telített zsírsav
    160 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    112 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    1149 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10046.2 g
  • Cink
    27 mg
  • Szelén
    259 mg
  • Kálcium
    3609 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    453 mg
  • Foszfor
    3768 mg
  • Nátrium
    1917 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    153.5 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    1343.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2150 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    13 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    150 mg
  • D vitamin:
    168 micro
  • K vitamin:
    37 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    42 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    184 micro
  • Kolin:
    550 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2117 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    396 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    92 micro
Összesen 4582 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.2 g

Zsír

  • Összesen
    12.6 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    392.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    141 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    147 mg
  • Nátrium
    75 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    84 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    83 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 180 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A krumplit meghámozzuk, felkockázzuk és sós vízben megfőzzük.
  2. Leszűrjük és összetörjük. Hozzáadjuk a vajat és a langyos tejet. Sózzuk, borsozzuk és szerecsendióval ízesítjük.
  3. A sajtokat lereszeljük, összekeverjük a krémsajttal és a tejföllel.
  4. A karajt besózzuk, felkockázzuk és az olajon kicsit elősütjük.
  5. Egy tűzálló tálba tesszük a krumplipürét, a tetejére a húst, és erre jön a sajtkrém.
  6. Forró sütőben barnára sütjük.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 78
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 5960
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egyszerű ebéd, nem egyszerű kivitelben. :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Tejfölös csirkereceptek

Csirkemell vagy csirkecomb egy-egy finom egytálételben, ráadásul tejföllel gazdagon elegyítve? Ugye hogy máris vágytok egy isteni, tejfölös csirkereceptre?

Nosalty

További cikkek