r
Nosalty Logó

Harcsapaprikás tagliatellével

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Harcsapaprikás tagliatellével
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 583 kcal
  • 10% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 2330 kcal
  • 10% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 143 kcal
  • 10% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    32.5 g

Zsír

  • Összesen
    5.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    43 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    729.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    111 mg
  • Kálcium
    62 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    97 mg
  • Foszfor
    395 mg
  • Nátrium
    55 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    100 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    208.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    27 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    93 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    328 micro
  • Kolin:
    58 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    30 micro
  • β-karotin
    158 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    643 micro
  • Lut-zea
    125 micro
Összesen 583 kcal
  • 10% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    130.1 g

Zsír

  • Összesen
    20.9 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    174 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2918.4 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    444 mg
  • Kálcium
    247 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    389 mg
  • Foszfor
    1582 mg
  • Nátrium
    221 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    400 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    833.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    106 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    94 mg
  • D vitamin:
    372 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    49 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1314 micro
  • Kolin:
    233 mg
  • Retinol - A vitamin:
    48 micro
  • α-karotin
    118 micro
  • β-karotin
    631 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    502 micro
Összesen 2330 kcal
  • 10% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8 g

Zsír

  • Összesen
    1.3 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    11 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    179.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    15 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    97 mg
  • Nátrium
    14 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    7 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    81 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    39 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    158 micro
  • Lut-zea
    31 micro
Összesen 143 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát felkockázzuk, és kevés olajon nagyon puhára, krémesre pároljuk. Hozzáadjuk az aprított paprikát, paradicsomot, lereszelt fokhagymát és a pirospaprikát is. Beletesszük az összekockázott halfilét, ízesítjük, felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje a halat. Innentől csak forgatjuk az edényben, nem keverjük, hogy a hal ne menjen szét.
  2. Amíg a hal fő, kifőzzük a tésztát, olajos sós vízben. Mire kifőzzük a tésztát, a hal is megfő, adunk hozzá előre kikevert tejfölt, és pár percig még hagyjuk nagy lángon főni. Ha nem lenne elég sűrű, behabarhatjuk. Mikor elkészült, megszórjuk frissen aprított petrezselyemmel.
  • Receptkönyvben: 74
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 4221
  • Feltöltés dátuma: 2014. március 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A hal minden formájában finom és igen egészséges étel, ezért gyakran készítem. Aki sűrűbb állaggal szeretné a paprikást, az a tejfölből készítsen bele habarást, egy kanál liszttel és kevés tejjel. De szerintem nem szükséges. Így is finom.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek