r
Nosalty Logó

Hamis pacalleves csirkemellből

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Glaser
Hamis pacalleves csirkemellből
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 12% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 274 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 1096 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 138 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    23.3 g

Zsír

  • Összesen
    16.8 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    202 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    552.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    99 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    41 mg
  • Foszfor
    293 mg
  • Nátrium
    90 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    144.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    304 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    193 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    47 micro
  • Kolin:
    168 mg
  • Retinol - A vitamin:
    105 micro
  • α-karotin
    623 micro
  • β-karotin
    2065 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    783 micro
Összesen 274 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    93.3 g

Zsír

  • Összesen
    67.2 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    808 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2209.7 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    112 mg
  • Kálcium
    395 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    162 mg
  • Foszfor
    1171 mg
  • Nátrium
    358 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.9 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    577 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1216 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    73 mg
  • D vitamin:
    91 micro
  • K vitamin:
    773 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    35 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    188 micro
  • Kolin:
    672 mg
  • Retinol - A vitamin:
    422 micro
  • α-karotin
    2491 micro
  • β-karotin
    8259 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    3132 micro
Összesen 1096 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.8 g

Zsír

  • Összesen
    8.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    102 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    279.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    50 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    148 mg
  • Nátrium
    45 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    73 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    154 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    98 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    85 mg
  • Retinol - A vitamin:
    53 micro
  • α-karotin
    315 micro
  • β-karotin
    1045 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    397 micro
Összesen 138 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemellet 1 l sós vízben 2 gerezd fokhagymával, babérlevéllel és a lestyánnal, kb. 30 perc alatt megfőzzük.
  2. A megtisztított zöldségeket finomra reszeljük.
  3. Az olajon a zöldségeket a maradék áttört fokhagymával kb. 10-15 perc alatt puhára pároljuk. Közben adogassunk hozzá egy kis vizet.
  4. A húst vékony csíkokra vágjuk.
  5. A levest a megpárolt zöldségekre szűrjük, hozzáadjuk a húst is. Felfőzzük, sóval, borssal ízesítjük.
  6. A tojássárgákat elkeverjük a tejföllel és kevés forró levessel, végül a leveshez keverjük.
  7. Lestyánecettel ízesítjük.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 86
  • Tegnapi nézettség: 18
  • 7 napos nézettség: 157
  • Össznézettség: 54540
  • Feltöltés dátuma: 2013. július 16.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A recept eredete: az "Erdélyi konyha" egyik régebbi száma.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek