r
Nosalty Logó

Halpogácsa zöldsalátával

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
eztettem
Halpogácsa zöldsalátával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 168 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 500 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 69 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.1 g

Zsír

  • Összesen
    6.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    897 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    97 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    40 mg
  • Foszfor
    165 mg
  • Nátrium
    569 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.7 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    155.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    117 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    35 mg
  • D vitamin:
    480 micro
  • K vitamin:
    188 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    51 micro
  • Kolin:
    71 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1165 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    519 micro
Összesen 168 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    48.3 g

Zsír

  • Összesen
    19.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2690.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    71 mg
  • Kálcium
    290 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    120 mg
  • Foszfor
    496 mg
  • Nátrium
    1706 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    467 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    350 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    106 mg
  • D vitamin:
    1439 micro
  • K vitamin:
    564 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    153 micro
  • Kolin:
    212 mg
  • Retinol - A vitamin:
    59 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3495 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1556 micro
Összesen 500 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.7 g

Zsír

  • Összesen
    2.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    7 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    375.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    41 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    69 mg
  • Nátrium
    238 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    49 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    201 micro
  • K vitamin:
    79 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    488 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    217 micro
Összesen 69 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tej-víz-babérlevél keverékében feltetsszüka halszeletet főni - felforraljuk, lezárjuk, és hagyjukelhűlni a tejben.
  2. Ezalatt a krumplit kockákra vágva megfőzzük. még melegen összetörtjük, aztán a legalacsonyabb hőfokon még 1 percet kapott, hogy elpárologjon a maradék nedvesség belőle.
  3. Hozzáadjuka majonézt, a joghurtot, a mustárt és az összevágott kaprit, sózzuk, borsozzuk,és alaposan elkeverjük. Amajonéz-joghurt stb. csak körülbelüli mennyiség, mindenki igazítsa a saját ízléséhez.
  4. Az a fajta hal, amit használtam (smoked coley - a magyar nevét várom szeretettel, én nem leltem meg) lemezes szerkezetű - nagyon nem kellett gondolkodnom a méretre vagdosással. Pikk-pakk lapokra hullt. lazán hozzákeverjüka krumplihoz - nem kell, hogy egynemű massza legyen!
  5. Evőkanálnyi adagokat gombócolunklisztes kézzel (12 lett), aztán a szokásos módon panírozzuk.
  6. Kevés olajban közepes lángon sütjükmeg őket.
  7. Zöldsaláta volt a köret mellé.
  • Sütés ideje: 151 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 220
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 22835
  • Feltöltés dátuma: 2012. október 16.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Halpogácsa zöldsalátával
eztettem 39 recept

Az együnk több halat mozgalmam keretében készült ebédre a halpogácsa. Nem túl bonyolult az elkészítése, cserébe sok pepecselés van vele (oké, én utálok panírozni...), de nagyon szerethető lett a végeredmény.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek