r
Nosalty Logó

Hal curry

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Hal curry
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 395 kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 790 kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 100 kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    27.5 g

Zsír

  • Összesen
    29.8 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    75 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    610.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    52 mg
  • Kálcium
    47 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    92 mg
  • Foszfor
    332 mg
  • Nátrium
    80 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.1 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    244.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    69 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    149 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    59 micro
  • Kolin:
    67 mg
  • Retinol - A vitamin:
    47 micro
  • α-karotin
    51 micro
  • β-karotin
    236 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    70 micro
Összesen 395 kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    55.1 g

Zsír

  • Összesen
    59.6 g
  • Telített zsírsav
    46 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    150 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1221.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    105 mg
  • Kálcium
    93 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    185 mg
  • Foszfor
    664 mg
  • Nátrium
    161 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.2 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    488.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    138 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    298 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    118 micro
  • Kolin:
    135 mg
  • Retinol - A vitamin:
    94 micro
  • α-karotin
    101 micro
  • β-karotin
    472 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    140 micro
Összesen 790 kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.9 g

Zsír

  • Összesen
    7.5 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    19 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    153.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    12 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    83 mg
  • Nátrium
    20 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    61.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    17 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    37 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    59 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    324 micro
  • Lut-zea
    18 micro
Összesen 100 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A halat megmossuk, nagyobb kockákra vágjuk, meglocsoljuk citromlével, kb. 30 percig állni hagyjuk.
  2. A paradicsomot meghántjuk, majd apró kockákra vágjuk. A hagymát meghántjuk, apró kockákra vágjuk.
  3. A vajzsírt felforrosítjuk, beleszórjuk a mustármagot, kb. 1 percig sütjük, majd hozzáadjuk a hagymát, és aranysárgára sütjük.
  4. Hozzáadjuk a gyömbér-fokhagymakrémet, a maradék fűszereket, és kb 1 percig sütjük.
  5. Felöntjük a kókusztejjel, felfőzzük. Pár percig hagyjuk fedő nélkül fönni, majd hazzaadjuk a hal darabokat és a paradicsomot. Alacsony hőmérsékleten lefedve kb. 5-7 percig hagyjuk főni. Sóval, borssal ízesítjük.
  6. Megszórjuk durvára vágott korianderzölddel.
  • Elkészítettem: 6 alkalommal
  • Receptkönyvben: 56
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 8291
  • Feltöltés dátuma: 2013. január 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gazdagíthatjuk még kb. 50 g garnélával is, amelyet a hallal együtt adunk a curry alaphoz.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!

Nosalty

További cikkek