r
Nosalty Logó

Hagymás hús

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Hagymás hús
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 771 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 3857 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 183 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    39.3 g

Zsír

  • Összesen
    61.1 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    137 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1121.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    41 mg
  • Kálcium
    63 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    53 mg
  • Foszfor
    458 mg
  • Nátrium
    500 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.5 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    286.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    13 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    143 mg
  • Retinol - A vitamin:
    13 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    7 micro
Összesen 771 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    196.4 g

Zsír

  • Összesen
    305.3 g
  • Telített zsírsav
    88 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    134 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    67 g
  • Koleszterin
    684 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5606.2 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    205 mg
  • Kálcium
    316 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    266 mg
  • Foszfor
    2292 mg
  • Nátrium
    2500 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    77.6 g
  • Cukor
    34 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    1432.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    66 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    38 mg
  • C vitamin:
    62 mg
  • D vitamin:
    222 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    53 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    147 micro
  • Kolin:
    717 mg
  • Retinol - A vitamin:
    66 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    34 micro
Összesen 3857 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.3 g

Zsír

  • Összesen
    14.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    265.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    15 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    109 mg
  • Nátrium
    118 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    67.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 183 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Pácolás. A húst kiklopfoljuk, nem sózzuk. Az olajba belekeverjük a magyaros fűszerkeveréket. A fokhagymát (lereszelve), a borsot. Plusz teszünk még bele 1,5 evőkanál darált édes paprikát, 1/2 kávéskanál erős Pistát, 1 kávéskanál delikátot. Bedörzsöljük a húst, egymásra fektetjük, 1 napra hűtőben érleljük.
  2. Egy tepsibe fektetjük szorosan a szeleteket, a pácolásra használt edényt 1 deciliter vízzel kiöblítjük, ezt is ráöntjük a húsokra. A zsírt kis kupacokban elhelyezzük a szeleteken. A felkarikázott hagymát egyenletesen elterítjük, majd a tetejét betakarjuk bacon szeletekkel.
  3. Letakarjuk fóliával, és egy órát sütjük, pároljuk.
  4. Levesszük a fóliát, és megpirítjuk a bacont a tetején, és kész.
  5. Tálaljuk. Krumplipürét adunk mellé.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 33x27x5
  • Sütés ideje: 80 perc
  • Elkészítettem: 7 alkalommal
  • Receptkönyvben: 146
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 22
  • Össznézettség: 23274
  • Feltöltés dátuma: 2014. február 17.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A sertéscombot nem "finnyázzák" a kölkök....

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?