Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hagymaleves cipóban Myazs konyhájából recept

hozzászólások (3)

tápanyagtartalom-megoszlás

TOP ásványi anyagok

Nátrium
Kalcium
Foszfor
Cink

TOP Vitaminok

A Folát C K

tápanyagtartalom / 1 adag

fehérje

Összesen:
10.5 g

zsír

Összesen:
20.8 g
Telített zsírsav:
12 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
5 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
0 g
Koleszterin:
69 mg

ásványi anyagok

Összesen:
2.3 g
Kalcium:
303 mg
Vas:
0 mg
Magnézium:
33 mg
Foszfor:
232 mg
Kálium:
391 mg
Nátrium:
1382 mg
Cink:
2 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
0 mg
Szelén:
7 µg

szénhidrát

Összesen:
20.7 g
Összes cukor:
6 g
Élelmi rost :
2 g

víz

Összesen:
241.4 g

vitaminok

Összesen:
0 g
C vitamin:
12 mg
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0 mg
Niacin - B3 vitamin:
0 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
0 mg
B6 vitamin:
0 mg
Összes folát:
35 µg
E vitamin:
0 mg
K vitamin:
3 µg
B12 Vitamin:
0 µg
A vitamin (RAE):
178 µg
D vitamin:
0 µg

tápanyagtartalom a teljes receptre / 4 adag *

fehérje

Összesen:
42 g

zsír

Összesen:
83.1 g
Telített zsírsav:
52 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
22 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
3 g
Koleszterin:
273 mg

ásványi anyagok

Összesen:
9.4 g
Kalcium:
1211 mg
Vas:
1 mg
Magnézium:
131 mg
Foszfor:
924 mg
Kálium:
1564 mg
Nátrium:
5526 mg
Cink:
6 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
1 mg
Szelén:
25 µg

szénhidrát

Összesen:
82.9 g
Összes cukor:
29 g
Élelmi rost :
10 g

víz

Összesen:
965.6 g

vitaminok

Összesen:
0.1 g
C vitamin:
46 mg
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
1 mg
Niacin - B3 vitamin:
1 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
2 mg
B6 vitamin:
1 mg
Összes folát:
140 µg
E vitamin:
1 mg
K vitamin:
9 µg
B12 Vitamin:
3 µg
A vitamin (RAE):
710 µg
D vitamin:
2 µg

tápanyagtartalom / 100 g *

fehérje

Összesen:
1.5 g

zsír

Összesen:
3 g
Telített zsírsav:
2 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
0 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
0 g
Koleszterin:
10 mg

ásványi anyagok

Összesen:
0.3 g
Kalcium:
44 mg
Vas:
0 mg
Magnézium:
4 mg
Foszfor:
34 mg
Kálium:
58 mg
Nátrium:
203 mg
Cink:
0 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
0 mg
Szelén:
1 µg

szénhidrát

Összesen:
3 g
Összes cukor:
1 g
Élelmi rost :
0 g

víz

Összesen:
35.4 g

vitaminok

Összesen:
0 g
C vitamin:
2 mg
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0 mg
Niacin - B3 vitamin:
0 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
0 mg
B6 vitamin:
0 mg
Összes folát:
5 µg
E vitamin:
0 mg
K vitamin:
0 µg
B12 Vitamin:
0 µg
A vitamin (RAE):
26 µg
D vitamin:
0 µg

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

b-n
b-n Mon, 2015-09-14 14:43

Cipót nem kaptam ezért maradt a zsömle, amelyet felnyitás és kicsi nyomkodás után sütőben megszárítottam. Fontos, hogy a belseje benne maradjon, akkor nem ázik el. Tejszínnel érdemes készíteni, részemről a bor kimaradt. Finom és laktató étel. Plusz pont, hogy a gyerekeknek teszik, hogy a „tányér” is ehető…

Aaaudrey
Audrey / Aaaudrey Wed, 2013-10-02 11:34

Én is pont így készítem, nálunk nagy kedvenc!
Villámgyors, kiadós vacsora tud lenni, meg baráti társaságban is gyakori, mert gyorsan megvan nagy mennyiség és nem is drága. Ha friss ropogós cipót sikerül venni, nem is szoktam megpirítani.:)
Már régen volt, úgyhogy örülök, hogy rábukkantam a receptedre, el is fogom készíteni!

Köszi,
Adrienn

Öregember
Öregember Mon, 2013-08-26 16:03

Én vennék hozzá zsömlét, mert az ember barátabb mennyiség.
Az 1 gramm talán nem mérhető.
A füstölt sajt nem szokott megolvadni, inkább hajlamos kiszáradni.
Én szoktam tenni bele gombát, piritott füstölt szalonnát, persze mindenki úgy szereti ahogy csinálja.

324
vöröshagyma 7 közepes db
szárnyas alaplé 1.5 l
főzőtejszín 4 dl
szerecsendió 0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fehérbor 1 dl
vaj 1 g
sajt 10 dkg