r
Nosalty Logó

Gyümölcstorta I.Regina konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Gyümölcstorta I.Regina konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 4% Zsír

Piskóta

Krém

Összesen 355 kcal
  • 7% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 4% Zsír

Piskóta

Krém

Összesen 2839 kcal
  • 7% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 4% Zsír

Piskóta

Krém

Összesen 138 kcal
  • 7% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.7 g

Zsír

  • Összesen
    6.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    72 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    534.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    195 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    168 mg
  • Nátrium
    119 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    61.4 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    78 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    40 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    66 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    13 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    115 micro
Összesen 355 kcal
  • 7% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    85.8 g

Zsír

  • Összesen
    52.9 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    579 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4273.3 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    159 mg
  • Kálcium
    1559 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    238 mg
  • Foszfor
    1346 mg
  • Nátrium
    951 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    491.5 g
  • Cukor
    159 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    624.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    322 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    89 mg
  • D vitamin:
    125 micro
  • K vitamin:
    34 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    228 micro
  • Kolin:
    530 mg
  • Retinol - A vitamin:
    313 micro
  • α-karotin
    48 micro
  • β-karotin
    104 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    923 micro
Összesen 2839 kcal
  • 7% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.2 g

Zsír

  • Összesen
    2.6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    208.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    76 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    66 mg
  • Nátrium
    46 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.9 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    30.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    45 micro
Összesen 138 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

Piskóta

  1. A pudingport a vaníliás cukrot és a cukrot egy kicsi tejjel kikeverjük. A többi tejet feltesszük egy kis lábosba főni. Amikor felforrt, beleöntjük a pudingporos keveréket. Ha kész, levesszük a tűzhelyről, és belekeverjük a natúr joghurtot (ebből ugyanolyan mennyiségű tejföllel is lehet, azzal is finom, én próbáltam már).
  2. Ameddig a pudingos keverékünk kicsit hűl, addig egy 26 cm-es tortaforma alját kibéleljük sütőpapírral, és a gyümölcsöket ráhelyezzük tetszés szerint. Ezután erre öntjük a pudingos keveréket.
  3. Most jöhet a piskóta.

Krém

  1. A tojásokat kettéválasztjuk. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, a sárgáját pedig kikeverjük a cukorral. A lisztet, a sütőport és a kakaót egy kis tálkába összekeverjük. A tojássárgájába keverjük a lisztes keveréket, majd a tojásfehérjét is óvatosan hozzáforgatjuk, és végül a pici olajat is.
  2. Ezután a pudingra öntjük, és 180 fokon légkeverés nélkül 40 percig készre sütjük.
  3. Ha kész, hagyjuk kihűlni. Hűtőben is kicsit hűtjük. Körbevágjuk a szélét, levesszük a tortaforma szélét, és egy tálat helyezünk rá, majd megfordítjuk. Már csak annyi a dolgunk, hogy leszedjük a tetejéről a sütőformát, és ehetjük is.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 44
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1572
  • Feltöltés dátuma: 2017. június 25.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon könnyű elkészíteni, de isteni finom. Akármilyen gyümölccsel finom, nálam épp kivi és banán volt itthon. Jó sütést!! :D

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!

Nosalty

További cikkek