r
Nosalty Logó

Görög gyümölcsleves Orsi és Fanni konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Görög gyümölcsleves Orsi és Fanni konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 2% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 4% Zsír

A levesalaphoz

A sziruphoz

Összesen 627 kcal
  • 2% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 4% Zsír

A levesalaphoz

A sziruphoz

Összesen 2509 kcal
  • 2% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 4% Zsír

A levesalaphoz

A sziruphoz

Összesen 103 kcal
  • 2% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.2 g

Zsír

  • Összesen
    22.4 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    82 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    733.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    302 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    59 mg
  • Foszfor
    249 mg
  • Nátrium
    115 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    103.9 g
  • Cukor
    72 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    440.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    204 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    30 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    47 mg
  • Retinol - A vitamin:
    191 micro
  • α-karotin
    12 micro
  • β-karotin
    77 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    37 micro
Összesen 627 kcal
  • 2% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    37 g

Zsír

  • Összesen
    89.5 g
  • Telített zsírsav
    56 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    326 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2934.3 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    1208 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    238 mg
  • Foszfor
    995 mg
  • Nátrium
    458 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    415.8 g
  • Cukor
    286 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    1762.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    817 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    121 mg
  • D vitamin:
    62 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    153 micro
  • Kolin:
    186 mg
  • Retinol - A vitamin:
    764 micro
  • α-karotin
    48 micro
  • β-karotin
    307 micro
  • β-crypt
    40 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    147 micro
Összesen 2509 kcal
  • 2% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    1.5 g

Zsír

  • Összesen
    3.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    13 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    119.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    49 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    40 mg
  • Nátrium
    19 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.9 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    71.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    33 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    31 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 103 kcal

Hozzávalók

A levesalaphoz

A sziruphoz

Elkészítés

A levesalaphoz

  1. A gyümölcsöket összevágjuk. Hozzáadjuk a gyümölcsökhöz a joghurtokat, a tejszínt, a vaníliás cukrot.
  2. A szirup hozzávalóit összefőzzük, majd teljesen kihűtjük.
  3. A gyümölcsöket, és a szirupot összekeverjük.
  4. Egy éjszakát a hűtőben hagyjuk állni. Másnap hidegen tálalhatjuk.
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 79
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 11435
  • Feltöltés dátuma: 2012. augusztus 31.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A receptet Koszovóból kapta a férjem az egyik munkatársától.

Hozzávalók

A levesalaphoz

A sziruphoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek