r
Nosalty Logó

Göngyölt virsli krumpliágyon

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Göngyölt virsli krumpliágyon
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 1153 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 3461 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 162 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    46 g

Zsír

  • Összesen
    83.7 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    185 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3689.1 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    61 mg
  • Kálcium
    577 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    111 mg
  • Foszfor
    749 mg
  • Nátrium
    2177 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    54.1 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    426.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    176 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    59 mg
  • D vitamin:
    28 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    66 micro
  • Kolin:
    106 mg
  • Retinol - A vitamin:
    176 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    27 micro
Összesen 1153 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    137.9 g

Zsír

  • Összesen
    251.2 g
  • Telített zsírsav
    96 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    105 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    31 g
  • Koleszterin
    555 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11067.3 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    184 mg
  • Kálcium
    1732 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    332 mg
  • Foszfor
    2248 mg
  • Nátrium
    6532 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    162.4 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    1280.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    529 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    177 mg
  • D vitamin:
    85 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    33 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    197 micro
  • Kolin:
    318 mg
  • Retinol - A vitamin:
    528 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    22 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    80 micro
Összesen 3461 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.4 g

Zsír

  • Összesen
    11.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    515.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    81 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    105 mg
  • Nátrium
    304 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    25 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 162 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A krumplit megpucoljuk, felkockázzuk, és megfőzzük. A hagymát megpucoljuk, felkockázzuk.
  2. Miután a krumpli megfőtt, egy tálba öntjük, hozzáadjuk a vöröshagymát, a kockázott bacont, ízlés szerint sózzuk, és megszórjuk kakukkfűvel. Közepes méretű tepsiben alufólia alatt 30 percig sütjük.
  3. Miközben a krumpli sül, a virslit betekerjük a sajttal és a szeletelt baconnel.
  4. Miután letelt a 30 perc, a krumpliról levesszük az alufóliát, ráültetjük a virsliket, majd 10 perc alatt készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 196
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 11
  • Össznézettség: 7000
  • Feltöltés dátuma: 2014. január 31.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ezt a receptet a Kisalföld Gasztro magazinjában találtam, így ez lett a vasárnapi ebéd. Nagyon kellemes íze van a kakukkfűtől.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek