r
Nosalty Logó

Gombás-tojásos rakott kifli

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Gombás-tojásos rakott kifli
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 7% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 568 kcal
  • 7% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 2271 kcal
  • 7% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 133 kcal
  • 7% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    22.4 g

Zsír

  • Összesen
    30 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    262 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1278.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    48 mg
  • Kálcium
    343 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    38 mg
  • Foszfor
    303 mg
  • Nátrium
    539 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    49.7 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    195.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    266 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    55 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    118 micro
  • Kolin:
    214 mg
  • Retinol - A vitamin:
    260 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    69 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    312 micro
Összesen 568 kcal
  • 7% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    89.6 g

Zsír

  • Összesen
    120.1 g
  • Telített zsírsav
    47 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    1048 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5113.8 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    191 mg
  • Kálcium
    1371 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    154 mg
  • Foszfor
    1213 mg
  • Nátrium
    2158 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    198.7 g
  • Cukor
    59 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    782.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1064 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    219 micro
  • K vitamin:
    47 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    473 micro
  • Kolin:
    855 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1041 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    277 micro
  • β-crypt
    24 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1247 micro
Összesen 2271 kcal
  • 7% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.2 g

Zsír

  • Összesen
    7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    61 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    299.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    80 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    71 mg
  • Nátrium
    126 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.6 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    62 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    50 mg
  • Retinol - A vitamin:
    61 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    73 micro
Összesen 133 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kifliket karikára vágjuk, és tejbe áztatjuk.
  2. Vajon megdinszteljük a felaprított hagymát, hozzáadjuk a szeletelt gombát, sóval és borssal ízesítve puhára pároljuk.
  3. A tojásokat keményre főzzük, megtisztítjuk, és karikára szeleteljük.
  4. Vajjal kikent, tűzálló tálban rétegenként lerakjuk a kifliket, gombát, főtt tojásokat. Közben minden sort tejföllel lekenünk.
  5. Végül kiflikarikákkal fejezzük be a sort, majd előmelegített sütőben aranysárgára sütjük.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 59
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 5015
  • Feltöltés dátuma: 2013. március 29.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gombás-tojásos rakott kifli
Salamon Csilla 1202 recept

Amikor nincs sok időnk több fogásos vacsorára, arra az alkalmakra is megfelel ez az étel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek