r
Nosalty Logó

Füstölt csirke lepény

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
riina
Füstölt csirke lepény
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 12% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 952 kcal
  • 12% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 3808 kcal
  • 12% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 210 kcal
  • 12% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    38.1 g

Zsír

  • Összesen
    65.5 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    212 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1476.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    375 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    47 mg
  • Foszfor
    395 mg
  • Nátrium
    625 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    52.4 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    154.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    237 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    92 mg
  • Retinol - A vitamin:
    233 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    33 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    180 micro
Összesen 952 kcal
  • 12% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    152.2 g

Zsír

  • Összesen
    262.1 g
  • Telített zsírsav
    117 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    52 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    848 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5904.9 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    120 mg
  • Kálcium
    1500 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    186 mg
  • Foszfor
    1580 mg
  • Nátrium
    2500 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    209.5 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    618 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    946 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    89 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    94 micro
  • Kolin:
    368 mg
  • Retinol - A vitamin:
    934 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    132 micro
  • β-crypt
    25 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    720 micro
Összesen 3808 kcal
  • 12% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.4 g

Zsír

  • Összesen
    14.4 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    47 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    325.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    83 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    87 mg
  • Nátrium
    138 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    34 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    52 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    20 mg
  • Retinol - A vitamin:
    51 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    40 micro
Összesen 210 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sütőt 200 fokra előmelegítjük.
  2. A csirkehúst leszedjük a csontról, és felkockázzuk. A hámozott almát is felkockázzuk, majd a reszelt sajttal, tejföllel, sóval, borssal és kakukkfűvel összekeverjük.
  3. A kinyújtott leveles tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk. Ha szeretnénk a tetejére rácsot, akkor néhány csíkot levágunk a tészta széléből, és félretesszük.
  4. Elsimítjuk a tepsibe fektetett tésztán a tölteléket, és a tészta szélét körben kb. 2 cm szélesen ráhajtjuk a töltelékre, majd megkenjük a felvert tojással. Elrendezzük rajta a tésztacsíkokat, ezeket is megkenjük a felvert tojással, és meghintjük lenmaggal.
  5. Ezután betesszük a forró sütőbe, és 20-25 perc alatt szép pirosra sütjük. Friss salátával tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 43
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 2483
  • Feltöltés dátuma: 2015. április 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Volt itthon 3 füstölt csirkecomb meg leveles tészta, gondoltam, készítek belőle egy lepényt. Egy kis salátával remek vacsora volt.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!