r
Nosalty Logó

Fokhagymás-chilis csirke steak burgonyával székely módra

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Incsifincsi
Fokhagymás-chilis csirke steak burgonyával székely módra
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
grill
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Csirke

Burgonya

Összesen 927 kcal
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Csirke

Burgonya

Összesen 1852 kcal
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Csirke

Burgonya

Összesen 106 kcal
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    44.5 g

Zsír

  • Összesen
    47.7 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    208 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1063 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    42 mg
  • Kálcium
    74 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    142 mg
  • Foszfor
    594 mg
  • Nátrium
    200 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    80.1 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    499.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    49 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    89 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    74 micro
  • Kolin:
    152 mg
  • Retinol - A vitamin:
    49 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    270 micro
Összesen 927 kcal
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    89 g

Zsír

  • Összesen
    95.4 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    41 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    417 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2126 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    85 mg
  • Kálcium
    148 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    285 mg
  • Foszfor
    1189 mg
  • Nátrium
    399 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    160.3 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    998.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    98 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    179 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    29 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    148 micro
  • Kolin:
    304 mg
  • Retinol - A vitamin:
    98 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    541 micro
Összesen 1852 kcal
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.1 g

Zsír

  • Összesen
    5.5 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    24 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    122.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    69 mg
  • Nátrium
    23 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.3 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    6 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    31 micro
Összesen 106 kcal

Hozzávalók

Csirke

Burgonya

Elkészítés

Csirke

  1. Alaposan megmossuk a combokat.
  2. Odarakjuk sós vízben párolni.
  3. Mikor elég puhára párolódtak, kiszedjük, és bekenjük a fűszerekkel (a bőre alatt is).
  4. Majd a tepsibe helyezzük (sütőpapírra).

Burgonya

  1. A burgonyákat odarakjuk főni.
  2. Mikor kész, mindegyik darabot négy fele vágunk.
  3. Megsózzuk, megborsozzuk.
  4. Bekenjük olajjal.
  5. Megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel.
  6. A tepsibe helyezzük (a csirke mellé), és előmelegített sütőben 45 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Receptkönyvben: 122
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2861
  • Feltöltés dátuma: 2019. április 05.

Ajánló

Ha nincs házi készítésű fokhagymás chili fűszerkeverékünk, helyettesíthetjük az üzletből vásárolttal is. 

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Fokhagymás-chilis csirke steak burgonyával székely módra
Incsifincsi 31 recept

A fokhagymás paprika pác jó ízűvé teszi a csirkét, és az a legjobb benne, hogy nem kell órákat várni, míg összevegyülnek az ízek, sütés előtt pár perccel rászórjuk, és máris mehet a sütőbe!

Hozzávalók

Csirke

Burgonya

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

További cikkek