r
Nosalty Logó

Fogyókúrás csirkecombok zacskóban

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Fogyókúrás csirkecombok zacskóban
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 353 kcal
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 706 kcal
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 95 kcal
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    22.5 g

Zsír

  • Összesen
    24.9 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1642.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    42 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    237 mg
  • Nátrium
    1300 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.4 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    181.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    346 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    62 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    1264 micro
  • β-karotin
    3084 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    656 micro
  • Lut-zea
    245 micro
Összesen 353 kcal
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    45 g

Zsír

  • Összesen
    49.9 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    242 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3285.8 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    48 mg
  • Kálcium
    84 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    74 mg
  • Foszfor
    473 mg
  • Nátrium
    2600 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.7 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    363.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    692 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    49 micro
  • Kolin:
    124 mg
  • Retinol - A vitamin:
    73 micro
  • α-karotin
    2527 micro
  • β-karotin
    6168 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1313 micro
  • Lut-zea
    491 micro
Összesen 706 kcal
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    6.1 g

Zsír

  • Összesen
    6.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    442.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    64 mg
  • Nátrium
    350 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    49 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    93 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10 micro
  • α-karotin
    340 micro
  • β-karotin
    831 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    177 micro
  • Lut-zea
    66 micro
Összesen 95 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Vágjuk félbe az egész combokat. Hámozzuk meg hagymát, fokhagymát, répát. A hagymát 4 felé, a fokhagymát gerezdenként a répát 3 részbe vágjuk, de lehet karikázni is. A koktélparadicsomot csak megmossuk.
  2. Tegyük a zacskóba a húst és a felszeletelt zöldségeket. Öntsünk rá egy evőkanálnyi olívaolajat, adjuk hozzá a sót, a bazsalikomot, a metélőhagymát és a rozmaringot, majd zárjuk le a zacskót! Lezárás után ne feledjük tűvel megszurkálni!
  3. 30 percig 180 - 200 C fokon süssük, majd ha már jól megpárolódott a saját levében, akkor nyissuk fel a zacskót, terítsük szét a tepsiben vagy jénaiban. Majd süssük még 220 C fokon, amíg jól megpirul a bőre ! (kb. 10 perc)
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Elkészítettem: 8 alkalommal
  • Receptkönyvben: 103
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 8975
  • Feltöltés dátuma: 2014. augusztus 17.

Ajánló

Köretként forró fokhagymás olívaolajon megforgatott cukkinit és padlizsánt csináltam. Szerintem nagyon illik hozzá!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Mivel gyengéim a finom falatok, néha bizony kénytelen vagyok a kevesebb kalória irányába mozdulni a főzésben . A finom ízeket viszont imádom, és nem vagyok hajlandó lemondani róla ! Így született ez a recept!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!