Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fehérboros szivárványos pisztráng recept

hozzászólások (6)

tápanyagtartalom-megoszlás

TOP ásványi anyagok

Foszfor
Mangán
Szelén
Kálium

TOP Vitaminok

B12 D K B3

tápanyagtartalom / 1 adag

fehérje

Összesen:
30.7 g

zsír

Összesen:
17.9 g
Telített zsírsav:
7 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
7 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
3 g
Koleszterin:
97 mg

ásványi anyagok

Összesen:
1.7 g
Kalcium:
186 mg
Vas:
3 mg
Magnézium:
57 mg
Foszfor:
414 mg
Kálium:
716 mg
Nátrium:
275 mg
Cink:
1 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
1 mg
Szelén:
22 µg

szénhidrát

Összesen:
27.1 g
Összes cukor:
5 g
Élelmi rost :
3 g

víz

Összesen:
230.9 g

vitaminok

Összesen:
0 g
C vitamin:
9 mg
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0 mg
Niacin - B3 vitamin:
7 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
2 mg
B6 vitamin:
0 mg
Összes folát:
71 µg
B12 Vitamin:
9 µg
A vitamin (RAE):
107 µg
E vitamin:
0 mg
D vitamin:
5 µg
K vitamin:
60 µg

tápanyagtartalom a teljes receptre / 4 adag *

fehérje

Összesen:
122.9 g

zsír

Összesen:
71.7 g
Telített zsírsav:
28 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
27 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
10 g
Koleszterin:
382 mg

ásványi anyagok

Összesen:
6.6 g
Kalcium:
735 mg
Vas:
15 mg
Magnézium:
226 mg
Foszfor:
1656 mg
Kálium:
2865 mg
Nátrium:
1100 mg
Cink:
5 mg
Réz:
1 mg
Mangán:
5 mg
Szelén:
91 µg

szénhidrát

Összesen:
108.3 g
Összes cukor:
18 g
Élelmi rost :
11 g

víz

Összesen:
923.7 g

vitaminok

Összesen:
0.1 g
C vitamin:
36 mg
Tiamin - B1 vitamin:
3 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
2 mg
Niacin - B3 vitamin:
30 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
11 mg
B6 vitamin:
1 mg
Összes folát:
277 µg
B12 Vitamin:
38 µg
A vitamin (RAE):
427 µg
E vitamin:
3 mg
D vitamin:
19 µg
K vitamin:
242 µg

tápanyagtartalom / 100 g *

fehérje

Összesen:
7.4 g

zsír

Összesen:
4.3 g
Telített zsírsav:
1 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
1 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
0 g
Koleszterin:
23 mg

ásványi anyagok

Összesen:
0.4 g
Kalcium:
44 mg
Vas:
0 mg
Magnézium:
13 mg
Foszfor:
99 mg
Kálium:
173 mg
Nátrium:
66 mg
Cink:
0 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
0 mg
Szelén:
6 µg

szénhidrát

Összesen:
6.5 g
Összes cukor:
0 g
Élelmi rost :
0 g

víz

Összesen:
55.4 g

vitaminok

Összesen:
0 g
C vitamin:
2 mg
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0 mg
Niacin - B3 vitamin:
1 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
1 mg
B6 vitamin:
0 mg
Összes folát:
16 µg
B12 Vitamin:
2 µg
A vitamin (RAE):
26 µg
E vitamin:
0 mg
D vitamin:
1 µg
K vitamin:
14 µg

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

szuts_44
szuts_44 Sun, 2019-01-27 20:31

Nekem kissé csalódás volt a recept. Szerintem a sütésidő - 200°C/25 perc - nagyon kevés. A hagyma nem puhult meg, a lé nem főtt el, a hal nem pirult meg. Egy híg hagymás lében lubickolt a pisztráng. :) Cserében a hal megsült, és a fehérboros tejszín jó ízű volt.

skylla
skylla Sat, 2012-12-15 20:19

köszi a valaszt, akkor most ez meg is csinalom morzsaval :)

432
pisztráng 80 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
zsemlemorzsa 10 dkg
főzőtejszín 200 ml
vöröshagyma 1 nagy fej
újhagyma 2 közepes db
fehérbor 200 ml
vaj 1 ek