r
Nosalty Logó

Fázós brokkoli bundában mozzarellával

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Fázós brokkoli bundában mozzarellával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 11% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 2461 kcal
  • 11% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 4923 kcal
  • 11% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 272 kcal
  • 11% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    86.2 g

Zsír

  • Összesen
    172.3 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    75 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    55 g
  • Koleszterin
    518 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2979 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    133 mg
  • Kálcium
    504 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    146 mg
  • Foszfor
    1098 mg
  • Nátrium
    1079 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    142.1 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    384 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    284 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    55 mg
  • C vitamin:
    136 mg
  • D vitamin:
    122 micro
  • K vitamin:
    168 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    251 micro
  • Kolin:
    480 mg
  • Retinol - A vitamin:
    234 micro
  • α-karotin
    38 micro
  • β-karotin
    573 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2644 micro
Összesen 2461 kcal
  • 11% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    172.4 g

Zsír

  • Összesen
    344.7 g
  • Telített zsírsav
    67 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    150 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    110 g
  • Koleszterin
    1035 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5958.1 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    265 mg
  • Kálcium
    1008 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    292 mg
  • Foszfor
    2195 mg
  • Nátrium
    2158 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    284.2 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    768 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    568 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    110 mg
  • C vitamin:
    272 mg
  • D vitamin:
    244 micro
  • K vitamin:
    337 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    37 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    501 micro
  • Kolin:
    959 mg
  • Retinol - A vitamin:
    469 micro
  • α-karotin
    76 micro
  • β-karotin
    1147 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5289 micro
Összesen 4923 kcal
  • 11% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    9.6 g

Zsír

  • Összesen
    19.1 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    57 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    330.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    56 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    122 mg
  • Nátrium
    120 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    31 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    53 mg
  • Retinol - A vitamin:
    26 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    64 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    293 micro
Összesen 272 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A négy szelet sertéscombot kiklopfoljuk vékonyra.
  2. Sózzuk, lisztbe forgatjuk, majd a felvert tojásba, végül a zsemlemorzsába (panírozzuk).
  3. A brokkolit rózsáira szedjük, és negyedbe vágjuk.
  4. A panírozott húsra fektetjük a mozzarella sajtot, és rápakoljuk a brokkolit.
  5. Behajtjuk a hús két sarkát, majd a másik kettőt -kis csomagot készítünk-, hústűvel rögzítjük.
  6. Forró olajban aranybarnára sütjük mindkét oldalát.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 36
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 7311
  • Feltöltés dátuma: 2010. április 12.

Ajánló

Kékfrankossal kísérve.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A névnapomon ebédre készítettem.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!