r
Nosalty Logó

Egyben sült japán hamburger almával

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Nihonka
Egyben sült japán hamburger almával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 15% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 319 kcal
  • 15% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 1275 kcal
  • 15% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 146 kcal
  • 15% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    27.8 g

Zsír

  • Összesen
    10.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    106 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    769.1 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    43 mg
  • Kálcium
    97 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    40 mg
  • Foszfor
    289 mg
  • Nátrium
    291 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.8 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    121.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    20 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    45 micro
  • Kolin:
    129 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    68 micro
Összesen 319 kcal
  • 15% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    111.2 g

Zsír

  • Összesen
    42.7 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    424 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3076.4 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    172 mg
  • Kálcium
    388 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    162 mg
  • Foszfor
    1156 mg
  • Nátrium
    1162 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    103.1 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    484.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    80 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    18 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    33 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    181 micro
  • Kolin:
    516 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    25 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    273 micro
Összesen 1275 kcal
  • 15% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.9 g

Zsír

  • Összesen
    4.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    49 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    356.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    45 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    134 mg
  • Nátrium
    135 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.9 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    56 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    9 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    60 mg
  • Retinol - A vitamin:
    9 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    32 micro
Összesen 146 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Héjastól felszeleteljük vékonyan az almát, majd a mikróban megpároljuk (500W-2perc).
  2. A hagymát és fokhagymát apróra vágjuk, és egy kis olajon megfuttatjuk. Mindkettőt félretesszük, és hagyjuk kihűlni.
  3. A panko-t leöntjük tejjel, hogy egy kicsit megszívja magát.
  4. A darált marhahúst egy tálba tesszük, majd hozzáadjuk a fenti alapanyagokat, tojást és fűszereket. Jól dolgozzuk össze az egészet. A sütőt melegítsük elő 200 fokra.
  5. Sütőpapírral bélelt tepsire formázzuk a hamburgert, a maradék fél almával díszíthetjük. 200 fokon süssük 10 percet, majd 180 fokra csökkentve a hőmérsékletet további 35 percig süssük.
  6. A végén végezzünk tűpróbát, hogy átsült-e teljesen.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 13
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 871
  • Feltöltés dátuma: 2015. február 27.

Ajánló

Ha nincs panko, akkor használjunk kiflit helyette, de ne vigyük túlzásba, mert akkor túl száraz lesz a végeredmény.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egyben sült japán hamburger almával
Nihonka 340 recept

A japán hamburger ízvilága kicsit más, mint amit általában megszoktunk. Egy nagyon finom, egyben sült verziót készítettem.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek