r
Nosalty Logó

Diós habos-pudingos szelet

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Diós habos-pudingos szelet
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 28% Zsír

A tésztához

A tojáshabhoz

A krémhez

Összesen 2098 kcal
  • 6% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 28% Zsír

A tésztához

A tojáshabhoz

A krémhez

Összesen 8386 kcal
  • 6% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 28% Zsír

A tésztához

A tojáshabhoz

A krémhez

Összesen 365 kcal
  • 6% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    29 g

Zsír

  • Összesen
    126.1 g
  • Telített zsírsav
    41 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    42 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    36 g
  • Koleszterin
    279 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1666.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    61 mg
  • Kálcium
    471 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    97 mg
  • Foszfor
    655 mg
  • Nátrium
    374 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    216.2 g
  • Cukor
    94 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    81.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    930 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    33 micro
  • K vitamin:
    63 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    95 micro
  • Kolin:
    171 mg
  • Retinol - A vitamin:
    889 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    482 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    191 micro
Összesen 2098 kcal
  • 6% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    115.9 g

Zsír

  • Összesen
    504.5 g
  • Telített zsírsav
    166 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    168 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    143 g
  • Koleszterin
    1116 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6664.7 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    243 mg
  • Kálcium
    1883 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    388 mg
  • Foszfor
    2619 mg
  • Nátrium
    1495 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    9 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    864.8 g
  • Cukor
    378 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    327.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3720 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    30 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    131 micro
  • K vitamin:
    253 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    382 micro
  • Kolin:
    685 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3557 micro
  • α-karotin
    23 micro
  • β-karotin
    1927 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    762 micro
Összesen 8386 kcal
  • 6% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.1 g

Zsír

  • Összesen
    22 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    49 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    290.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    82 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    114 mg
  • Nátrium
    65 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    37.7 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    14.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    162 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    84 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    33 micro
Összesen 365 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A tojáshabhoz

A krémhez

Elkészítés

A tésztához

  1. Egy tálba szórjuk a lisztet, a sütőport, a porcukrot, és jól összekeverjük. Belemorzsoljuk a margarint, majd a tojások sárgáját és a tejfölt, és alaposan összedolgozzuk.
  2. A tésztát 3 részre osztjuk, kisodorjuk, és tepsi hátoldalára tesszük.
  3. Felverjük a tojásfehérjét a cukorral, minden lapot megkenünk habbal, megszórjuk dióval, így sütünk 3 lapot.
  4. A pudingport felfőzzük, ha kihűlt, összevegyítjük a vaj és a cukor keverékével, és megtöltjük vele a megsütött lapokat.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 136
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 15472
  • Feltöltés dátuma: 2014. január 07.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Diós habos-pudingos szelet
Salamon Csilla 1202 recept

A legfelső lapra csokimázat is lehet kenni.

Hozzávalók

A tésztához

A tojáshabhoz

A krémhez

Címlapról ajánljuk

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!

Nosalty

További cikkek