r
Nosalty Logó

Csokis melba minimuffin

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Csokis melba minimuffin
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 465 kcal
  • 4% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 2784 kcal
  • 4% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 226 kcal
  • 4% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.3 g

Zsír

  • Összesen
    21.4 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    73 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    840.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    226 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    46 mg
  • Foszfor
    350 mg
  • Nátrium
    196 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    60.6 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    107.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    148 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    136 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    132 micro
  • β-crypt
    42 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    109 micro
Összesen 465 kcal
  • 4% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    49.9 g

Zsír

  • Összesen
    128.5 g
  • Telített zsírsav
    76 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    436 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5045.5 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    110 mg
  • Kálcium
    1357 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    278 mg
  • Foszfor
    2100 mg
  • Nátrium
    1174 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    363.6 g
  • Cukor
    153 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    645.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    889 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    26 mg
  • D vitamin:
    45 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    124 micro
  • Kolin:
    249 mg
  • Retinol - A vitamin:
    816 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    789 micro
  • β-crypt
    250 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    652 micro
Összesen 2784 kcal
  • 4% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.1 g

Zsír

  • Összesen
    10.5 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    35 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    410.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    111 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    171 mg
  • Nátrium
    96 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.6 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    72 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    20 mg
  • Retinol - A vitamin:
    66 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    64 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    53 micro
Összesen 226 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Ha őszibarackkonzervvel dolgozunk, alaposan lecsöpögtetjük a fél barackokat, ha igazival, akkor meghámozzuk őket.
  2. Összekeverjük a tészta száraz és nedves hozzávalóit (mindent, kivéve a csokit és a barackot) egy-egy tálban, majd alaposan összedolgozzuk a kettőt.
  3. A csokit és a barackot felaprítjuk apró darabokra, és elkeverjük a tésztában.
  4. A kész masszát muffin formákba adagoljuk, majd 25 perc alatt megsütjük. Jó étvágyat!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 32
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2742
  • Feltöltés dátuma: 2013. május 22.

Ajánló

A bátrabbak kipróbálhatják bele a bazsalikomot, esetleg kerülhet bele málna, mint az igazi melbába vagy akár menta.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egyik este elfelejtettem kikapcsolni az előző napi ébresztőórát a telefonomon, így fél hatkor kiugrasztott másnap reggel az ágyból. Mivel nem volt túl sok kedvem visszaaludni, nekiláttam egy sütinek. Szokásomhoz híven negyedórányi keresgélés után sem találtam meg a receptet, úgyhogy találomra összedobtam valamit. És „csakazértis” barackot raktam bele meggy helyett. Klassz dolog a csokis meggy, de már egy kicsit unom. Mindent azzal csinálok. Eredetileg bazsalikom is ment volna bele, csak mivel barátoknak vittem, nem most akartam ilyesmivel kísérletezni.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek