r
Nosalty Logó

Csirkés batyu

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Csirkés batyu
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 16% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 1083 kcal
  • 16% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 4333 kcal
  • 16% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 239 kcal
  • 16% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    57.7 g

Zsír

  • Összesen
    70.1 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    249 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2107.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    43 mg
  • Kálcium
    432 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    58 mg
  • Foszfor
    541 mg
  • Nátrium
    1031 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    53.8 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    189.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    297 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    163 mg
  • Retinol - A vitamin:
    293 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    37 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    65 micro
Összesen 1083 kcal
  • 16% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    230.9 g

Zsír

  • Összesen
    280.4 g
  • Telített zsírsav
    134 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    40 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    998 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8430.9 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    172 mg
  • Kálcium
    1726 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    232 mg
  • Foszfor
    2163 mg
  • Nátrium
    4122 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    215.3 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    759.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1186 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    87 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    49 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    125 micro
  • Kolin:
    653 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1172 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    146 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    259 micro
Összesen 4333 kcal
  • 16% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.7 g

Zsír

  • Összesen
    15.4 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    55 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    463 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    95 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    119 mg
  • Nátrium
    226 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    41.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    65 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    64 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    14 micro
Összesen 239 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemellet apró darabokra vágjuk, és serpenyőben lepirítjuk. A sajtot lereszeljük, a fokhagymát összetörjük és a sóval és a borssal a tejfölbe rakjuk. Összevágjuk a sonkát, majd ezt is a telfölhöz rakjuk a sajt nagyobb részével, végül a pirult csirkét is belekeverjük. Ez lesz a töltelék.
  2. A leveles tésztákat vékonyra nyújtjuk, kb. 20x20-as négyzetekre vágjuk, és a közepébe rakunk kb. 2 evőkanálnyi tölteléket. Batyut formálunk, megkenjük felvert tojással, és megszórjuk reszelt sajttal.
  3. Előmelegített 180 fokos sütőben 20-30 percig sütjük, amíg a tészta meg nem pirul. Tálalhatjuk fokhagymás dresszinggel, de önmagában is tökéletes.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 33
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1895
  • Feltöltés dátuma: 2015. március 09.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egyszer úgy döntöttem, hogy valami töltött tésztát ennék, de nem találtam a megfelelő receptet, így kitaláltam egy újat.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!