r
Nosalty Logó

Brokkolival-burgonyával rakott tengeri hal

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Brokkolival-burgonyával rakott tengeri hal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 360 kcal
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 1438 kcal
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 80 kcal
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    29.7 g

Zsír

  • Összesen
    17.7 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    72 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1513.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    41 mg
  • Kálcium
    409 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    73 mg
  • Foszfor
    452 mg
  • Nátrium
    535 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.1 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    247.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    129 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    97 mg
  • D vitamin:
    99 micro
  • K vitamin:
    99 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    90 micro
  • Kolin:
    71 mg
  • Retinol - A vitamin:
    98 micro
  • α-karotin
    23 micro
  • β-karotin
    359 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1290 micro
Összesen 360 kcal
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    118.7 g

Zsír

  • Összesen
    70.7 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    288 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6054.4 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    165 mg
  • Kálcium
    1636 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    291 mg
  • Foszfor
    1807 mg
  • Nátrium
    2139 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    88.6 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    990 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    514 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    387 mg
  • D vitamin:
    395 micro
  • K vitamin:
    396 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    361 micro
  • Kolin:
    285 mg
  • Retinol - A vitamin:
    391 micro
  • α-karotin
    92 micro
  • β-karotin
    1434 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5162 micro
Összesen 1438 kcal
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    6.5 g

Zsír

  • Összesen
    3.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    16 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    333 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    90 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    99 mg
  • Nátrium
    118 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    54.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    28 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    22 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    79 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    284 micro
Összesen 80 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A krumplit megpucolva, feldarabolva, sós vízben megfőzzük. Leszűrjük, és a tejszínnel kikeverjük. Szerecsendióval fűszerezzük, és belekeverjük a reszelt sajtot. Félretesszük.
  2. A brokkolit megmosva, rózsáira szedve, lobogó sós, szódabikarbónás vízben pár perc alatt előfőzzük. Majd ezt is leszűrjük, és félretesszük.
  3. A halfilékez nagyobb szeletekre vágjuk, majd 200 fokra előmelegített sütőben, a tepsit kevés olajjal kikenve, elősütjük 2 percig.
  4. A halfilét ezután egy olajjal kikent kapcsos tortaformába rakjuk, sózzuk, és a tetejére rendezzük a brokkolit.
  5. A tetejére a sajtos krumplipüré kerül, ezután a sütőbe tesszük, és 25 percig 180 fokon megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 366
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 26883
  • Feltöltés dátuma: 2011. november 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Az alapreceptet egy újságban találtam. Gyorsan elkészíthető, és nagyon finom.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek