r
Nosalty Logó

Brokkoli pástétom

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Brokkoli pástétom
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
96 °C
  • 9% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 231 kcal
  • 9% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 1148 kcal
  • 9% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 118 kcal
  • 9% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.6 g

Zsír

  • Összesen
    16.9 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    248 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    776.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    263 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    246 mg
  • Nátrium
    219 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    110.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    217 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    56 mg
  • D vitamin:
    48 micro
  • K vitamin:
    63 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    74 micro
  • Kolin:
    174 mg
  • Retinol - A vitamin:
    196 micro
  • α-karotin
    20 micro
  • β-karotin
    246 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1085 micro
Összesen 231 kcal
  • 9% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    68.2 g

Zsír

  • Összesen
    84.6 g
  • Telített zsírsav
    44 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    1240 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3881.5 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    95 mg
  • Kálcium
    1315 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    127 mg
  • Foszfor
    1232 mg
  • Nátrium
    1097 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.3 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    553.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1085 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    278 mg
  • D vitamin:
    242 micro
  • K vitamin:
    316 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    369 micro
  • Kolin:
    872 mg
  • Retinol - A vitamin:
    979 micro
  • α-karotin
    99 micro
  • β-karotin
    1229 micro
  • β-crypt
    32 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5426 micro
Összesen 1148 kcal
  • 9% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.1 g

Zsír

  • Összesen
    8.8 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    129 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    402.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    136 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    128 mg
  • Nátrium
    114 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    113 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    90 mg
  • Retinol - A vitamin:
    102 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    127 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    563 micro
Összesen 118 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Vágjuk le a brokkoli rózsákat a torzsájáról. A rózsákat tegyük 5 percre, lobogó, sós vízbe, majd öblítsük le őket hideg vízzel, és hagyjuk lecsepegni.
  2. Béleljük ki folpackkal a terrine edényt, majd rendezzük el rajta a brokkoli rózsákat.
  3. Vágjuk apróra a hagymát, és pároljuk meg, majd hagyjuk hűlni.
  4. Keverjük össze egy tálban a vajat, a Boursin borsos sajtot, a tojásokat, a tejszínt és a hagymát, majd ízesítsük sóval, borssal. Öntsük a keveréket a brokkoli rózsákra.
  5. Süssük 30 percig 96 °C-on, Vital programon, a 3. polcszinten.
  • Sütés hőfoka: 96 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 56
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 4936
  • Feltöltés dátuma: 2013. december 02.

Ajánló

A pástétom kiváló választás bulikra – nagyon jól néz ki és jó előre el lehet készíteni.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kitűnő zöldséges pástétom az Electrolux konyhájából.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!

Nosalty

További cikkek