r
Nosalty Logó

Barackos-sajtos rántott csirke

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Barackos-sajtos rántott csirke
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 12% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A csirkéhez

A panírozáshoz

Összesen 1252 kcal
  • 12% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A csirkéhez

A panírozáshoz

Összesen 5002 kcal
  • 12% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A csirkéhez

A panírozáshoz

Összesen 297 kcal
  • 12% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    50.3 g

Zsír

  • Összesen
    84 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    36 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    263 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1790.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    68 mg
  • Kálcium
    376 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    82 mg
  • Foszfor
    586 mg
  • Nátrium
    670 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    73 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    197.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    255 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    28 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    39 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    104 micro
  • Kolin:
    218 mg
  • Retinol - A vitamin:
    186 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    794 micro
  • β-crypt
    78 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    253 micro
Összesen 1252 kcal
  • 12% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    201.4 g

Zsír

  • Összesen
    336.1 g
  • Telített zsírsav
    68 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    143 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    104 g
  • Koleszterin
    1053 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7160.7 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    270 mg
  • Kálcium
    1505 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    327 mg
  • Foszfor
    2344 mg
  • Nátrium
    2680 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    292.2 g
  • Cukor
    41 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    789.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1020 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    112 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    155 micro
  • K vitamin:
    41 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    60 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    415 micro
  • Kolin:
    872 mg
  • Retinol - A vitamin:
    742 micro
  • α-karotin
    54 micro
  • β-karotin
    3177 micro
  • β-crypt
    311 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1012 micro
Összesen 5002 kcal
  • 12% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12 g

Zsír

  • Összesen
    20 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    63 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    426.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    90 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    140 mg
  • Nátrium
    160 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    61 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    52 mg
  • Retinol - A vitamin:
    44 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    189 micro
  • β-crypt
    19 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    60 micro
Összesen 297 kcal

Hozzávalók

A csirkéhez

A panírozáshoz

Elkészítés

A csirkéhez

  1. A csirkemellekből 2-2 szeletet vágunk és kicsit kiklopfoljuk.
  2. Ha friss barackot használunk, forró vízbe tesszük 1-2 percre, majd hidegbe, hogy a bőrét lehúzhassuk róla.
  3. A sajtot összekeverjük a tojással, és szerecsendióval fűszerezzük.
  4. A csirkemell szeleteket sózzuk, borsozzuk, és mindegyikre teszünk egy-egy fél barackot, aminek a magházába sajtot töltünk.
  5. Ráhajtjuk a hús másik felét és egy fogpiszkálóval vagy hústűvel összetűzzük. (Nem kell szorosan lezárni a hússzeleteket a panírozás előtt, mert nem folyik ki a sajt a sülés közben.)
  6. A szokásos módon bepanírozzuk, és bő olajban megsütjük.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 268
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 18984
  • Feltöltés dátuma: 2011. június 25.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy kis időbe telt, míg megbarátkoztunk a gyümölcs-hús párosítással, de azóta annál gyakrabban készítek ilyen ételeket. A barackos rántott húst különösen kedveljük. Az elkészítéséről további fázisképeket itt találtok.

Hozzávalók

A csirkéhez

A panírozáshoz

Címlapról ajánljuk

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!

Rosanics Petra

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?