r
Nosalty Logó

Barackos-joghurtos túrótorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Barackos-joghurtos túrótorta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 408 kcal
  • 7% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 4095 kcal
  • 7% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 184 kcal
  • 7% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.6 g

Zsír

  • Összesen
    20 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    84 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    797.6 g
  • Cink
    131 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    171 mg
  • Vas
    101 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    255 mg
  • Nátrium
    105 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    132.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    161 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    13 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    60 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    44 mg
  • Retinol - A vitamin:
    146 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    169 micro
  • β-crypt
    37 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    66 micro
Összesen 408 kcal
  • 7% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    146.3 g

Zsír

  • Összesen
    200.5 g
  • Telített zsírsav
    120 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    48 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    843 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7976.2 g
  • Cink
    1306 mg
  • Szelén
    99 mg
  • Kálcium
    1709 mg
  • Vas
    1006 mg
  • Magnézium
    171 mg
  • Foszfor
    2547 mg
  • Nátrium
    1047 mg
  • Réz
    51 mg
  • Mangán
    41 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    430.2 g
  • Cukor
    286 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    1325 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1608 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    134 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    126 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    602 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    169 micro
  • Kolin:
    437 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1455 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1690 micro
  • β-crypt
    366 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    655 micro
Összesen 4095 kcal
  • 7% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.6 g

Zsír

  • Összesen
    9 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    38 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    358.5 g
  • Cink
    59 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    77 mg
  • Vas
    45 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    114 mg
  • Nátrium
    47 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.3 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    72 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    27 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    20 mg
  • Retinol - A vitamin:
    65 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    76 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    29 micro
Összesen 184 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojásokat a vajjal és a cukorral keverjük habosra. Adjuk hozzá apránként a lisztet, a sütőport, a tejet, és dolgozzuk össze alaposan.
  2. A masszát simítsuk vajazott, lisztezett kerek tortaformába, és előmelegített sütőben süssük meg. Hagyjuk benne a formában a tésztát.
  3. Keverjük össze a túrót, a joghurtot, a cukrot ésa vaníliás cukrokat.
  4. Vágjuk apró darabokra a konzerv barack egész tartalmát (a leve nem kell). Keverjük ezt is a túrós masszához.
  5. Verjük kemény állagúvá a tejszínt a cukorral, és óvatosan adjuk hozzá a krémhez.
  6. A legvégén szórjuk bele a zselatinokat, alaposan keverjük össze, és töltsük a tésztára. Tegyük hűtőbe, és várjunk legalább 3-4 órát (legjobb egy éjszakát), majd szépen szeletelhetjük is!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 258
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 20973
  • Feltöltés dátuma: 2012. szeptember 15.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon finom és könnyű desszert. Konzerv gyümölcs helyett lehet belerakni frisset is, illetve bármilyen gyümölcsöt! Nekem 1 zselatintól nem igazán állt össze, azért írtam a 2 csomagot, attól tuti, hogy kemény lesz!

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek