r
Nosalty Logó

Barackos-joghurtos süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Barackos-joghurtos süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 687 kcal
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 5484 kcal
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 234 kcal
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    9.4 g

Zsír

  • Összesen
    24.2 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    470.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    124 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    33 mg
  • Foszfor
    177 mg
  • Nátrium
    118 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    108.8 g
  • Cukor
    75 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    75.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    99 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    78 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    223 micro
  • β-crypt
    54 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    59 micro
Összesen 687 kcal
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    75.6 g

Zsír

  • Összesen
    193.6 g
  • Telített zsírsav
    63 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    71 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    43 g
  • Koleszterin
    402 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3763.8 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    125 mg
  • Kálcium
    995 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    263 mg
  • Foszfor
    1417 mg
  • Nátrium
    942 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    870.3 g
  • Cukor
    604 mg
  • Élelmi rost
    29 mg

VÍZ

  • Összesen
    604 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    790 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    52 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    86 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    163 micro
  • Kolin:
    230 mg
  • Retinol - A vitamin:
    625 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1785 micro
  • β-crypt
    429 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    474 micro
Összesen 5484 kcal
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.2 g

Zsír

  • Összesen
    8.2 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    160.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    42 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    60 mg
  • Nátrium
    40 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    37.1 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    25.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    34 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    27 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    76 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    20 micro
Összesen 234 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A tészta hozzávalóit gyorsan robotgéppel összekeverjük, utána kb 5 percig keverjük, míg szép habos lesz. (Egyszerű muffin tészta, a mérce egy 250 ml-es bögre.)
  2. Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, és tűpróbáig megsütjük.
  3. Ha megsült 5 percet hűlni hagyjuk, kiborítjuk a tepsiből, és levesszük az aljáról a sütőpapírt (én vissza szoktam rakni a tepsibe...).
  4. Míg sül, addig habosra keverjük a habtejszínt, hozzáadjuk a joghurtot és a vaníliás cukrot.
  5. Rákenjük a kihűlt tésztára, és vizes késsel szépen elsimítjuk. A tetejét kirakjuk a barackszeletekkel. (Természetesen bármilyen gyümölccsel készíthető, én is rengeteg variációt kipróbáltam már.)
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Tepsi mérete: 30x40
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 50 alkalommal
  • Receptkönyvben: 159
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 38165
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ha rám tör a sütiszörny, vagy hirtelen bejelentkezik valaki, akkor nagyon gyorsan elkészíthető, és sose marad belőle.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek