r
Nosalty Logó

Baconös sajtkrém cipóban

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Nosalty
Baconös sajtkrém cipóban
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 11% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 755 kcal
  • 11% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 3013 kcal
  • 11% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 233 kcal
  • 11% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    29.2 g

Zsír

  • Összesen
    50.4 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    110 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2030.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    44 mg
  • Kálcium
    546 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    61 mg
  • Foszfor
    433 mg
  • Nátrium
    938 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    46 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    138.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    280 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    63 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    100 micro
  • Kolin:
    50 mg
  • Retinol - A vitamin:
    259 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    251 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    366 micro
Összesen 755 kcal
  • 11% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    116.8 g

Zsír

  • Összesen
    201.7 g
  • Telített zsírsav
    83 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    50 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    441 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8122.7 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    175 mg
  • Kálcium
    2186 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    244 mg
  • Foszfor
    1734 mg
  • Nátrium
    3754 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    183.8 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    553.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1121 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    25 mg
  • D vitamin:
    64 micro
  • K vitamin:
    254 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    399 micro
  • Kolin:
    201 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1034 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    1005 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1465 micro
Összesen 3013 kcal
  • 11% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9 g

Zsír

  • Összesen
    15.6 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    627.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    169 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    134 mg
  • Nátrium
    290 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    87 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    80 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    78 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    113 micro
Összesen 233 kcal
  • Nosalty kipróbálta

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy nagy tálba szórjuk a reszelt sajtot, a felaprított újhagymát és jalapeno paprikát, a megsütött, majd apró darabokra vágott bacont.
  2. Hozzáadjuk a sajtkrémet és a tejfölt, majd jól elkeverjük.
  3. Egy nagyobb méretű cipó tetejét levágjuk és kibelezzük, majd megtöltjük a sajtos keverékkel, végül visszarakjuk a cipó tetejét, és alufóliába csomagolva 190 fokon, kb. 1 óra alatt készre sütjük.
  4. A maradék baconmorzsával és újhagymával megszórva tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 153
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3164
  • Feltöltés dátuma: 2019. április 18.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Könnyedén összedobható, nagyon sajtos, vendégváró mártogatós. Vigyázat, pillanatok alatt elfogyhat! ;)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek