r
Nosalty Logó

Angol reggeli Barbeey konyhájából

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Barbeey
Angol reggeli Barbeey konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 13% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 1413 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 2828 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 279 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    55.4 g

Zsír

  • Összesen
    105.8 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    23 g
  • Koleszterin
    360 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3117.4 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    62 mg
  • Kálcium
    258 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    142 mg
  • Foszfor
    505 mg
  • Nátrium
    2134 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    62.8 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    190.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    156 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    23 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    86 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    308 micro
  • Kolin:
    345 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    513 micro
Összesen 1413 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    110.7 g

Zsír

  • Összesen
    211.7 g
  • Telített zsírsav
    53 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    57 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    45 g
  • Koleszterin
    720 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6234.9 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    125 mg
  • Kálcium
    516 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    283 mg
  • Foszfor
    1009 mg
  • Nátrium
    4269 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    125.5 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    380.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    312 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    46 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    172 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    617 micro
  • Kolin:
    691 mg
  • Retinol - A vitamin:
    310 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1027 micro
Összesen 2828 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.9 g

Zsír

  • Összesen
    20.9 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    71 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    616.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    51 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    28 mg
  • Foszfor
    100 mg
  • Nátrium
    422 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    37.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    31 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    61 micro
  • Kolin:
    68 mg
  • Retinol - A vitamin:
    31 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    102 micro
Összesen 279 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kolbászokat sütőben vagy serpenyőben megsütjük.
  2. A gombát megpucoljuk, és kevés olajon a tárkonnyal megpároljuk, a végén picit megsózzuk.
  3. A paradicsomos babot kicsi lábasban megmelegítjük.
  4. A tükörtojást megsütjük, mindegyik tojásra egy kis csipet só és petrezselyem mehet ízlés szerint, én le szoktam fedni a serpenyőt, mert én nem szeretem, ha remegős. :)
  5. A krumplit meghámozzuk, kockázzuk, és kisütjük az olajban. Sózzuk.
  6. A kenyeret kenyérpirítóba rakjuk.
  7. A végén mindenből rakunk egy kicsit a tányérra, és kész is. El kell találni a ritmust, hogy minden meleg maradjon, talán ez a legnehezebb része, de megéri. Nagyon kiadós.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 39
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2497
  • Feltöltés dátuma: 2017. február 26.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Angol reggeli Barbeey konyhájából
Barbeey 5 recept

Párom kamionozik, így sokat utazik. Egyik alkalommal Angliából ment át Franciaországba hajóval, amin mindig kapnak enni, mindig küld képet róla. Egyszer angol reggelit kaptak (ebédre :D), és mondta, hogy valami isteni finom, nekem is összefutott a nyál a számba :P, és amikor hazajött el is készítettem neki. Biztos, hogy nem ez volt az utolsó alkalom, bár szerintem reggelinek kicsit sok, de mi is ebédre ettük. :D

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek